Fejlkode 0x80151006 vises, når du prøver at bruge Games for Windows Live

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du prøver at bruge Games for Windows Live:

Error: Can't connect to Live. The logon error code is 0x80151006

Denne fejl kan betyde, at din Microsoft-konto er gyldig, men ikke er tilknyttet en Games for Windows Live-konto.

Løsning

Du skal oprette en ny Games for Windows Live-konto. Du kan finde flere oplysninger i Sådan opretter du en ny Games for Windows Live-konto.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.