Fejlkode 80070002 vises, når du prøver at installere Games for Windows Marketplace-programmet på din pc

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten.

Problem

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at installere Games for Windows Marketplace-programmet på din pc:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later.
Error code: 80070002

Det kan betyde, at der er et problem med filen Xliveredist.msi, som du har downloadet for at installere Games for Windows Marketplace-programmet.

Vigtigt! Disse løsninger kan kun anvendes, hvis: Du får vist fejlmeddelelsen og fejlkoden på din pc, når du forsøger at installere Games for Windows Marketplace. Hvis du får vist denne meddelelse på din Xbox-konsol, skal du gå til Værktøj til fejlkodesøgning og søge efter den specifikke fejlkode. Hvis du får vist denne fejlkode, når du forsøger at installere Zune-softwaren på din pc, skal du se Du kan ikke opdatere eller installere Zune-softwaren på pc'en, eller du kan ikke opdatere Zune-afspillersoftwaren.

Løsninger

Hvis du vil løse problemet, skal du gå til den mappe, hvor du gemte filen Xliveredist.msi og slette filen. Download derefter filen igen, og prøv at udføre installationen igen.

Hvis du stadig får vist fejlen, skal du kontakte Xbox Support.