Fejlmeddelelsen "Error: The profile could not be signed in to Live" vises, når du prøver at logge på Games for Windows Live

Problem

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at logge på Games for Windows Live:

Error: The profile could not be signed in to Live

Dette betyder en af følgende ting:

• Der er ikke oprettet forbindelse fra computeren til internettet.
  • Der er et problem med din Microsoft-konto.

Løsning

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

• Løsning 1: Kontrollér, at computeren har forbindelse til internettet
    Du kan kontrollere, om computeren har forbindelse til internettet, ved at åbne en webside i en browser.
  • Løsning 2: Kontrollér, at du kan logge på din Microsoft-konto
    Du kan prøve at afhjælpe dette problem ved at kontrollere, at du kan logge på din Microsoft-konto. Benyt følgende fremgangsmåde:
  1. Log på din Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis du har glemt din adgangskode eller ikke kan logge på med din adgangskode, skal du gå til siden Nulstil din adgangskode.
  2. Notér alle viste fejlmeddelelser.
  3. Når du har afhjulpet eventuelle fejl, kan du kontrollere oplysningerne i din Microsoft-konto. Kontrollér f.eks. faktureringsoplysningerne eller oplysningerne i afsnittet Adgangskode og sikkerhedsoplysninger.
  4. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  5. Prøv at logge på Xbox Live igen.