Games for Windows Live-forbindelsesfejl

Symptomer på forbindelsesfejl på Games for Windows Live

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du logger på Games for Windows Live Marketplace, kan du prøve løsningerne nedenfor.

Games for Windows Live-forbindelsesfejl

Fejlmeddelelse: Can't connect to Live.

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

1. Tjek statussen for Games for Windows Live-tjenesten.
  2. Prøv løsningerne på denne side: Kan ikke logge på Games for Windows Live Marketplace.

Error: Your Live membership is not valid"

Hvis du får vist denne meddelelse, indeholder din profil ikke den korrekte Microsoft-konto eller -adgangskode. Hvis du vil løse denne forbindelsesfejl for Games for Windows Live, kan du prøve løsningerne på denne side: Kan ikke logge på Games for Windows Live Marketplace.

Error: You were signed out of Live because another person signed in using your account

Hvis du modtager denne meddelelse, er du logget på din profil på en anden computer eller en anden Xbox 360-konsol. Du bliver automatisk logget ud, når du logger på Games for Windows Live på en anden computer eller en anden konsol.

Error: Can't connect to Live. Error code: 0x8015####

Fejlkode

Flere oplysninger

0x80150003
0x80151001
0x80151003
0x80151004
0x80151102
0x8015190E

The Live service is not available. Try again later. Check the status of the Games for Windows Live service.

0x80150007
0x8015000B
0x80150010
0x80151000

Games for Windows Live kan ikke få tildelt en IP-adresse fra netværksenheden. Kontrollér, at du har valgt den korrekte netværksenhed. Du kan finde flere oplysninger i følgende artikel i Microsoft Knowledge Base:
Der opstår forbindelsesfejl, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live fra et Games for Windows-spil

0x80151006

Din Microsoft-konto er gyldig, men den er ikke tilknyttet en Live-konto. Du kan oprette en Live-konto med din Microsoft-konto ved at gå til Deltag på Xbox Live.

0x80151007

Du skal opdatere Games for Windows Live.

Gå til Game for Windows Marketplace, og klik på Hent.

0x80151103

Live-tjenesten er ikke tilgængelig til godkendelse af din Microsoft-konto. Prøv igen senere.

0x80151105
0x8015190D

Din konto er blevet lukket, og du kan ikke logge på Games for Windows Live. Du kan finde flere oplysninger i Lukning af Games for Windows Live-konto.

0x80151106

Antallet af Xbox Live-aktiveringer, der er tilladt for denne produktnøgle, er overskredet.