Fejlmeddelelsen "Your PC doesn’t meet the minimum requirements" vises, når du prøver at installere et spil eller en app fra Windows Store

Problem

Du får muligvis vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at installere et spil eller en app fra Windows Store:

Sorry, this app can't be installed because your PC doesn’t meet the minimum requirements.

Dette kan betyde, at computeren ikke kan køre et bestemt spil eller en bestemt app. Du får f.eks. denne fejlmeddelelse, hvis din systemhardware ikke opfylder systemkravene.

Løsning

Du kan finde ud af, om dit system opfylder systemkravene for applikationen, ved at læse systemkravene til spillet eller appen. Du kan se systemkravene til spillet eller appen under fanen Details ved det pågældende element i Windows Store.

Bemærk! Spil, der kun understøtter x86- og x64-processorer, er ikke kompatible med Windows RT-baserede enheder. Se efter ARM i listen over understøttede processorer, når det gælder Windows RT-baserede enheder.