Brug Afspil på-funktionen til at streame indhold fra Xbox Music og Xbox Video til din konsol

Oversigt

Med Afspil på-funktionen på Xbox One- og Xbox 360-konsollen kan konsollen modtage og afspille streamede medier fra kompatible enheder og apps, herunder Xbox Music og Xbox Video.

Bemærk! Afspil på-funktionen er kun tilgængelig på enheder med DLNA-afspilningsfunktionaliteter, såsom computere og smartphones. Du kan kun bruge Afspil på med din Xbox-konsol, hvis du kører Windows 8.1 på din pc eller enhed.

Denne side beskriver, hvordan du streamer indhold fra Xbox Music og Xbox Video.

Krav

• En Xbox One- eller en Xbox 360-konsol med Afspil på aktiveret.
  • En computer eller en anden enhed, der kører Windows 8.1, med Xbox Music eller Xbox Video. Computeren eller enheden skal være på samme netværk som konsollen.

Stream medier til din konsol fra en computer

I det følgende kan du finde en beskrivelse af, hvordan du streamer fra en computer til din konsol ved hjælp af Xbox Music eller Xbox Video. Skærmbillederne viser dig fremgangsmåden for Xbox Music, og fremgangsmåden er den samme for Xbox Video.

1. Start Xbox Music eller Xbox Video på din computer.
  2. Vælg noget indhold (f.eks. en sang eller en video), der er gemt på computeren.
  3. Stryg ind fra højre side af skærmen, og vælg amuletten Enheder
  4. Vælg Afspil.
  5. Vælg konsollen på listen over enheder.
    Hvis din konsol er tændt, skulle afspilning af det valgte indhold starte.
Panelet Enheder er åbnet i Xbox Music, og

Føj din Xbox One eller Xbox 360 til listen over enheder på din computer

Kan du ikke finde din konsol på computerens liste over enheder? Her kan du se, hvordan du tilføjer den.

1. Stryg ind fra højre side af skærmen, og vælg Indstillinger.
  2. Klik på Skift pc-indstillinger.
  3. Vælg Pc og enheder fra navigationsruden til venstre.
  4. Vælg Enheder.
  5. Klik på symbolet + (plus) for at føje en enhed til højre side.
  6. Vælg din Xbox One- eller Xbox 360-konsol.
    Bemærk! Din Xbox-konsol skal være tændt og have forbindelse til internettet, hvis din computer skal kunne finde den.

Hvis du ikke får vist din konsol som en tilgængelig enhed, skal du gå til Overblik over Afspil på-funktionen til Xbox 360 for at få mere at vide om aktivering af Afspil på-funktionen på Xbox 360 eller til Skift indstillinger på din Xbox One-konsol for at få mere at vide om aktivering af funktionen på Xbox One.