Konfigurer og brug Xbox SmartGlass-appen på en Windows-baseret enhed

Oversigt

Med Xbox SmartGlass kan du bruge dine Windows-enheder som en ekstra fjernbetjening til din Xbox 360-konsol.

Xbox SmartGlass kan downloades gratis fra Windows Store.

Xbox SmartGlass-appens systemkrav til enheder, der kører Windows

Du skal have følgende for at bruge Xbox SmartGlass på Windows:

• En tablet eller pc, der kører Windows 8, Windows RT eller en nyere version
  • En Microsoft-konto og en tilknyttet Xbox Live-profil
  • En internetforbindelse eller lokal netværksforbindelse, der kan oprette forbindelse til din Xbox 360-konsol

Bemærk! Xbox SmartGlass-appens ydeevne varierer afhængigt af hastigheden på din netværksforbindelse og processorhastigheden på din tablet eller pc.

Download og installer Xbox SmartGlass fra Windows Store

1. Åbn startskærmen på din Windows-baserede enhed eller pc.
  2. Vælg Windows Store.
  3. Klik eller tryk på amuletten Søg øverst til højre på skærmen.
  4. Søg efter SmartGlass.
  5. Find den version af Xbox SmartGlass, der er kompatibel med din Windows-baserede enhed eller pc, og klik derefter på Installer.
  6. Når installationen er færdig, vises der et Xbox SmartGlass-felt på Start-skærmen.