Fejlfinding i forbindelse med Xbox-spil på Windows 8 og Windows RT

Hvis du løber ind i problemer med afviklingen af Xbox-spil på Windows 8 eller Windows RT, kan du få hjælp til at løse problemerne på denne side.

Brug Spil-appen

En eksempelskærm fra Spil-appen viser Xbox Games Store.

På de fleste pc'er, der kører Windows 8 og Windows RT, er Spil-appen forudinstalleret. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Xbox Live eller køre et spil, kan du prøve at løse problemet ved at følge linkene nedenfor, så du kan komme i gang med at spille igen.

Opret forbindelse

Opret forbindelse til Xbox Live fra en pc

Få mere at vide om fejlfinding af problemer med forbindelsen fra din pc til Xbox Live.

Opret forbindelse til din Xbox Live-konto med Xbox på Windows-spil

Få mere at vide om, hvordan du opretter forbindelse fra Xbox Live til et Xbox på Windows-spil.

Installer og udfør fejlfinding

Installer Spil-appen på Windows 8

Få at vide, hvordan du starter den forudinstallerede Spil-app på din pc med Windows 8 eller Windows RT, og hvordan du bruger den.

Fejlmeddelelsen "Din pc opfylder ikke minimumkravene" vises, når du prøver at installere et spil eller en app fra Windows Store

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får en fejlmeddelelse om, at din pc ikke opfylder minimumkravene.

Fejlfinding af problemer med ydeevne og stabilitet i pc-spil

Se, hvad du kan gøre på din computer for at løse problemerne, hvis dit spil kører langsomt eller fryser. Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding og løser problemer med ydeevne og stabilitet i forbindelse med Xbox-aktiverede apps på din pc med Windows 8 eller Windows RT.

Fejlfinding af problemer med en app

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får problemer med apps, og hvordan du selv kan løse disse problemer.

Sådan finder du supportoplysninger til Xbox-spil på Windows 8

Xbox har oplysninger om og yder support til Xbox-spil til Windows 8, som er udgivet af Microsoft. Det er ikke alle spil, der sælges via Windows Store, som er udgivet af Microsoft – og ikke alle spil er et Xbox-spil til Windows 8.

Se Fejlfinding af problemer med ydeevne og stabilitet i pc-spil for at få generel support til spil på Windows Live.

Alle de spil, der er tilgængelige i Windows Store, har et link til udgiverens websted med kundesupport. Du kan finde disse oplysninger under fanen Oversigt på spillets side i Windows Store. Bemærk, at den præcise ordlyd og placering af teksten varierer afhængigt af udgiveren.

Et eksempel på en oversigtsskærm for et spil med indstillinger til at installere, spille, få flere oplysninger og få support

Når du har fundet spiludgiverens supportlink, skal du klikke på det for at få kontakt- og supportoplysninger.

Betalinger og fakturering

Rediger din betalingsmåde for Windows Store, og se faktureringsoversigten

Få at vide, hvordan du tilføjer, opdaterer eller skifter den betalingsmåde, der bruges til køb i Windows Store.

Relaterede problemer