Fejlen c00d1198 eller xc00d1198 vises, når du bruger Xbox-apps

Du får vist følgende fejlkoder eller fejlmeddelelse, når du bruger en Xbox-app:

c00d1198

xc00d1198

Can't connect right now. Please try again later.

Dette kan betyde, at forbindelsen til internettet af afbrudt, eller at der ikke kan oprettes forbindelse til internettet.

Bemærk! Hvis du får denne fejl, når du bruger Windows Media Player, skal du se Windows Media Player-fejl C00D1198.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Tjek, at du har forbindelse til internettet.

Hvis du vil tjekke computerens forbindelse til internettet, skal du se Fejlfinding i forbindelse med problemer med internetforbindelsen.

Løsning 2: Tjek din router og din adgangskode.

Sådan gør du:

1. Tjek, at routeren er tændt.
  2. Genstart routeren. Det gør du ved at tage strømkablet ud af routeren, vente 30 sekunder og derefter sætte strømkablet i.
  3. Kontrollér, at routeren fungerer korrekt. Det gør du ved at gå uden om routeren og tilslutte computeren direkte til et internetadgangspunkt (f.eks. dit modem). Gå derefter til webstedet Xbox Live på computeren, og se, om internetforbindelsen er aktiv. Hvis du kan oprette forbindelse uden at bruge routeren, så fungerer routeren muligvis ikke korrekt.
  4. Kontrollér, at du har den korrekte adgangskode til kontoen. Skriv netværksadgangskode, netværksnøgle eller adgangsudtryk igen.

Løsning 3: Tjek routerens konfiguration.

• Tjek, at routerens SSID er indstillet til udsendelsestilstand.
  • Hvis den trådløse router er konfigureret til kun at acceptere klienter ved brug af MAC-adresser (media access control), skal du føje MAC-adressen for spilleren til listen over klienter på routeren.
  • Kontrollér, at det adgangspunkt eller den router, som du vil oprette forbindelse til, er en DHCP-server. (Kontrollér også, at DHCP er slået til).
  • Prøv at reservere en IP-adresse til enheden på routeren.
  • Hvis du bruger et WEP-krypteret netværk, skal du kontrollere, om det kører i "WEP-delt"- eller "WEP-åben"-tilstand. Kontrollér, at den tilstand, der er angivet på routeren, matcher den tilstand, som enheden er konfigureret til at bruge.
  • Hvis routeren har en "Turbo G"-tilstand, en "G-only"-tilstand eller en "B-only"-tilstand, skal du prøve at køre routeren i "blandet" tilstand. "Blandet" tilstand kombinerer alle tilstande, som routeren kan køre i.
  • Hvis routeren har en "QoS"-indstilling, skal du sørge for, at den er slået fra.
  • Hvis du kører et netværk med WPA TKIP+AES eller WPA2 TKIP+AES, skal du prøve kun at bruge WPA TKIP, WPA AES eller WPA2 AES.

Løsning 4: Søg efter systemopdateringer.

Når du igen har oprettet forbindelse til Wi-Fi eller internettet, skal du søge efter eventuelle opdateringer med høj prioritet på Microsoft Update. Prøv igen at bruge Xbox på Windows-appen, når opdateringen er fuldført.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.