Fejlkode c00d11cd vises, når du bruger en Xbox-app på din computer med Windows 8 eller Windows 8.1

Du får vist følgende meddelelse og en af følgende fejl, når du bruger en Xbox-app på din computer:

Prøv igen. Hvis problemet fortsætter, kan du besøge www.xbox.com/support for at søge vejledning.

c00d11cd

x0c00d11cd

Dette kan betyde, at der er et problem med konfigurationen eller en udefineret fejl.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Installer og kør fejlfindingsværktøjet til Windows Store-apps

Fejlfindingsværktøjet til Windows Store Apps kan automatisk finde og løse visse problemer med Xbox-apps på din computer.

Løsning 2: Tjek, at du bruger den rigtige computer eller enhed

Tjek, at du afspiller indhold fra den enhed, som indeholder dine kontoindstillinger, og ikke fra en anden computer.

Løsning 3: Tjek din internetforbindelse og netværkstilslutning

Kontrollér, at din enhed har forbindelse til internettet, og at du er logget på appen.

Løsning 4: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-02-28T08:56:28.7445768+00:00

Løsning 5: Kontrollér indstillingerne for dit land/område

Hvis du har tilbagevendende problemer med at logge på, skal du sørge for, at din computers placering svarer til det land/område, der er angivet på din konto. Start derefter appen igen. Hvis du vil have mere at vide, kan du se Områdeindstillinger for Xbox på Windows-apps, hvor det bliver forklaret, hvordan du ændrer dine indstillinger for placering.

Løsning 6: Afslut appen, og start den derefter igen

Hvis fejlen opstod, da du var i gang med at købe, downloade eller spille indhold, eller efter du satte enheden i afbrudt tilstand eller dvaletilstand, kan du prøve at gøre følgende:

• Afslut appen, og start den derefter igen.
  • Kontrollér, at du har netværks- eller internetforbindelse.

Løsning 7: Søg efter appopdateringer

Søg efter opdaterede versioner af den app, som du bruger. Dette gør du ved at åbne appen fra startskærmen og derefter søge efter en opdateringsmeddelelse i øverste højre hjørne af skærmen.

Bemærk! Hvis du roamer, er det ikke sikkert, at du kan få adgang til dit indhold. Tilgængeligheden af indhold varierer efter område.