Fejlkode c00d133c vises, når du bruger en Xbox-app på din computer

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger en Xbox-app på din Windows-baserede enhed:

Can't access this item because it's no longer available. Check the URL and try again

c00d133c

Denne fejl opstår som regel, når du køber indhold fra Film og tv-butikken og derefter prøver at se det. Denne fejl kan betyde et af følgende:

• Det indhold, du forsøger at afspille, er ikke længere tilgængeligt.
  • Et netværksproblem forhindrer dig i at få adgang til indholdet.

Løsninger

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Tv, musik og video: kører
2017-07-24T08:04:21.5489731+00:00

Løsning 2: Kontrollér, om indholdet stadig findes

Du kan kontrollere, om indholdet stadig findes, ved at søge efter det igen i Music Store eller Film og tv-butikken. Hvis du ikke kan finde det, er elementet formentlig ikke længere tilgængeligt. Kom tilbage med jævne mellemrum for at se, om indholdet er blevet tilgængeligt igen.

Hvis du lige har købt indholdet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Foretag fejlfinding af forbindelsen til Xbox Live

Hvis indholdet er tilgængeligt, kan du foretage fejlfinding af forbindelsen mellem din Windows-baserede enhed og Xbox Live. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør det, i Opret forbindelse til Xbox Live fra en pc.