Fejlkode c00d134c eller x0c00d134c vises, når du bruger Xbox på Windows-apps

Problem

Du får vist følgende fejlkode eller fejlmeddelelse, når du bruger Xbox på Windows-apps:

Can't perform the requested action due to a temporary server error

x0c00d134c

c00d134c

Dette kan betyde, at din enhed ikke har en trådløs netværksforbindelse, eller at den ikke kan oprette forbindelse til internettet.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek, at du har forbindelse til internettet

Sådan tester du netværksforbindelsen:

1. Klik på Start, og begynd derefter at skrive "kontrolpanel".
  2. Klik på Kontrolpanel under Programmer.
  3. Tryk eller klik på Netværk og internet i Kontrolpanel, og tryk eller klik derefter på Opret forbindelse til et netværk. Status for forbindelsen vises på denne skærm.

Hvis du ikke har en netværksforbindelse, kan du her se, hvordan du finder en:

1. Klik på Start, og begynd derefter at skrive "kontrolpanel".
  2. Klik på Kontrolpanel under Programmer.
  3. Tryk eller klik på Netværk og internet i Kontrolpanel, og tryk eller klik derefter på Opret forbindelse til et netværk.
  4. Der vises en liste over tilgængelige netværk på din skærm. Klik på det ønskede netværk, og angiv en adgangskode, hvis det kræves, og tjek derefter, om du har internetadgang.

Løsning 2: Tjek din router og adgangskode

• Tjek, at routeren er tændt.
  • Genstart routeren. Det gør du ved at tage strømkablet ud af routeren, vente 30 sekunder, og derefter sætte strømkablet i igen.
  • Tjek, at routeren fungerer korrekt. Det gør du ved at gå uden om routeren og tilslutte computeren direkte til internetstikket (f.eks. på modemmet). Gå derefter til webstedet Xbox Live på computeren, og se, om du har internetforbindelse. Hvis du kan oprette forbindelse uden at bruge routeren, så fungerer routeren sikkert ikke korrekt.
  • Kontrollér, at du har valgt korrekt adgangskode til kontoen. Skriv netværksadgangskode, netværksnøgle eller adgangsudtryk igen.

Løsning 3: Tjek routerens konfiguration

• Tjek, at routerens SSID er indstillet til udsendelsestilstand.
  • Hvis den trådløse router er konfigureret til kun at acceptere klienter ved brug af MAC-adresser (media access control), skal du føje MAC-adressen for afspilleren til listen over klienter på routeren.
  • Kontrollér, at det adgangspunkt eller den router, som du vil oprette forbindelse til, er en DHCP-server. (Kontrollér også, at DHCP er slået til).
  • Prøv at reservere en IP-adresse til enheden på routeren.
  • Hvis du bruger et WEP-krypteret netværk, skal du kontrollere, om det kører i "WEP-delt"- eller i "WEP-åbn"-tilstand. Kontrollér, at den tilstand, der er angivet på routeren, matcher den tilstand, som enheden er konfigureret til at bruge.
  • Hvis routeren har en "Turbo G"-tilstand, en "G-only"-tilstand eller en "B-only"-tilstand, skal du prøve at køre routeren i "blandet" tilstand. "Blandet" tilstand kombinerer alle tilstande, som routeren kan køre i.
  • Hvis routeren har en "QoS"-indstilling, skal du sørge for, at den er aktiveret.
  • Hvis du kører et netværk med WPA TKIP+AES eller med WPA2 TKIP+AES, skal du prøve kun at bruge WPA TKIP, WPA AES eller WPA2 AES.

Løsning 4: Søg efter opdateringer, og opdater din computer

Når du opretter forbindelse til Wi-Fi eller internettet igen, skal du søge efter eventuelle opdateringer med høj prioritet ved at gå til Microsoft Update Center. På Windows Update-skærmen vises der en opdateringsstatus, og du får meddelelser om vigtige opdateringer. Prøv igen, når du har foretaget opdateringen. Hvis computeren allerede er opdateret, eller en opdatering ikke løser dette problem, kan du prøve trinnene i denne artikel.

Løsning 5: Kontakt Xbox Support

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Har du spørgsmål om reparation og garanti? Se Reparation af Xbox 360-konsol: Ofte stillede spørgsmål.