Områdeindstillinger for Xbox på Windows-apps

Oversigt

Hvis du får vist fejlmeddelelsen "Du logger på med en konto, der er forskellig fra dit Windows-område. Hvis du vil logge på med denne konto, skal du ændre dit Windows-område og starte Xbox Live-app'en igen.", betyder det, at der er en uoverensstemmelse mellem Windows' områdeindstillinger på din computer og områdeindstillingerne i din Xbox-konto. Hvis du vil løse dette problem, skal du ændre indstillingerne på din computer, så de stemmer overens med indstillingen i din Xbox-konto.

Læs denne side for at få mere at vide om denne fejlmeddelelse, og hvad du bør gøre ved den.

På denne side

Hvad du kan prøve

Kontrollér, at din computer er indstillet til samme land eller område som din Xbox-konto.

1. Find først frem til indstillingen af land eller område i den Xbox-konto, som du vil indstille efter.
    1. Gå til Xbox.com, og log ind på din konto.
    2. Tryk eller klik på Min konto, og tryk eller klik derefter på Faktureringskontaktoplysninger. Du kan blive bedt om at logge på igen for at få adgang til denne faktureringsside.

Dit sted er angivet under Land/område. Dette er den placering, som du ønsker, at din computer skal have.

2. Derefter skal du ændre indstillingen af land/område for din computer.

Hvis du bruger en touchskærm:

1. Begynd at skrive "kontrolpanel" fra startskærmen.
    2. Tryk på kontrolpanelgrafikken.
    3. Tryk på Klokkeslæt, sprog og område fra Kontrolpanel.
    4. Tryk på Skift placering under "Område".
    5. Tryk på fanen Placering i vinduet Område. Der vises Hjem i rullemenuen.
    6. Vælg det land/område, der svarer til din Xbox-konto.

Hvis du er på en pc:

1. Begynd at skrive "kontrolpanel" fra startskærmen.
    2. Klik på kontrolpanelgrafikken.
    3. Klik på Klokkeslæt, sprog og område fra Kontrolpanel.
    4. Klik på Skift placering under "Område".
    5. Tryk på fanen Placering i vinduet Område. Der vises Hjem i rullemenuen.
    6. Vælg det land/område, der svarer til dine konti.

Hvad sker der?

Denne fejl forekommer normalt af en af følgende årsager:

• Du prøver at logge på app'en i et land eller område, hvor tjenesten ikke er tilgængelig.
  • Den computer, som du forsøger at logge på, er indstillet til et andet land/område end land/område i din Xbox-konto.

Flere oplysninger

De apps, der påvirkes af dette problem, omfatter Xbox Companion, Xbox Live-spil, musik og video.