Fejlkode c00d1354 eller x0c00d1354 vises, når du bruger Xbox-apps på en Windows 8-, Windows 8.1- eller Windows RT-enhed

Problem

Du kan få vist en af følgende fejl og meddelelser, når du bruger Xbox-apps på din enhed med Windows 8, Windows 8.1 eller Windows RT.

Bemærk! Xbox-apps på Windows 8, Windows 8.1 og Windows RT omfatter Spil-appen, Musik-appen, Video-appen og SmartGlass-appen.

c00d1354
x0c00d1354
Sign in to preview or play this
Can't play

Dette kan betyde flere ting:

• Du er ikke logget på Windows Store.
  • Du har ikke adgang til dette indhold.
  • Du forsøger at få adgang til anstødeligt indhold fra en barnekonto, der ikke har adgang til anstødeligt indhold.
Bemærk! Windows Store-indhold, der er markeret som anstødeligt, er ikke tilgængeligt for nogen med en barnekonto, medmindre det er tilladt af forældrekontoen i Børnesikring (Family Settings). Du kan få flere oplysninger om onlinesikkerhed og indstilling af forældrekontrol på din Xbox 360-konsol i Indstil forældrekontroller for Xbox 360 og Xbox Live. Du kan også se og ændre dine forældrekontroller ved at logge på din Microsoft-konto.

Løsninger

• Log på Windows Store. Hvis meddelelsen "Sign in to preview or play this" vises, skal du trykke eller klikke på Store på startskærmen eller på proceslinjen på skrivebordet. Du skal have forbindelse til internettet for at åbne Store, og du skal logge på med din Microsoft-konto. Prøv derefter at udføre handlingen igen.
  • Luk appen, genstart, og prøv igen. Luk appen, som du bruger. Genstart den, og prøv derefter handlingen igen.
  • Log på en konto, som har de rigtige tilladelser. Hvis du forsøger at afspille eller forhåndsvise indhold, skal du logge på en konto, der har tilladelse til at få adgang til indholdet.
  • Prøv at køre fejlfindingsværktøjet Apps troubleshooter. Værktøjet Apps troubleshooter kan automatisk finde og løse visse problemer med apps og Store.