Fejlkoden c00d1355 eller x0c00d1355 vises, når du bruger en Xbox-app

Problem

Du får vist en af følgende fejlkoder og følgende fejlmeddelelse, når du bruger en Xbox-app:

c00d1355

x0c00d1355

Can't play. You must be at least 18 years old to preview or play this content

Dette betyder, at du muligvis forsøger at få adgang til indholdet fra en barnekonto, der ikke har adgang til anstødeligt indhold.

Bemærk! Windows Store-indhold, der er markeret som anstødeligt, er ikke tilgængeligt for nogen med en barnekonto, medmindre det er tilladt af forældrekontoen i Børnesikring.

Løsning

Sørg for, at du er logget på en konto med det korrekte tilladelsesniveau. Tjek, at du er logget på din egen konto. Hvis du bliver ved med at få fejlen, skal du tjekke tilladelsesniveauet på din konto. Hvis det er en barnekonto, vil du ikke kunne få adgang til indholdet.

Du kan få mere at vide om børnesikring og barnekonti, og hvordan du angiver indstillinger for indholdskontrol, i Onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox Live og Zune.

Hvis du bliver ved med at få denne fejl, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.