Fejlkode c00d1376 eller x0c00d1376 vises, når du bruger Xbox på Windows-apps

Problem

Du får vist en af følgende fejlkoder og følgende fejlmeddelelse, når du bruger en Xbox på Windows-app.

c00d1376

x0c00d1376

The terms of service have been updated. Click Terms of Service to read and accept the terms in a web browser, then return to this screen to sign in.

Dette betyder, at du skal acceptere de nye eller opdaterede servicevilkår.

Løsning

Hvis du får denne fejl, har du ikke accepteret de opdaterede servicevilkår. Sørg for, at du har accepteret de aktuelle Vilkår for anvendelse af Xbox-tjenester.

Hvis du bliver ved med at få denne fejl, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.