Installer Games-app'en på Windows 8

Windows 8 indeholder en ny Games-app, der giver dig mulighed for at gennemse dine Xbox Live-spilaktiviteter og -venner samt gennemse spil og indhold til både Xbox 360-konsollen og pc'en.

Få adgang til Games-app'en

På de fleste pc'er, der kører Windows 8, er Games-app'en forudinstalleret. Du skal blot finde det grønne felt med det hvide Xbox-controllerikon (se billedet nedenfor), så er du klar til at gå i gang. Hvis app'en ikke er forudinstalleret, kan du få den gratis fra Windows Store:

1. Fra skærmen Start skal du vælge feltet Windows Store.
  2. Stryg fra højre side af skærmen, og vælg amuletten Search.
  3. Indtast Games.
  4. Find og vælg det grønne felt Games med det hvide Xbox-controllerikon i søgeresultaterne.
  5. Vælg Install.

Sådan bruger du Games-app'en

Se følgende video, hvor du kan lære at bruge Games-app'en.

Se videoen "Spil på Windows 8"

Har du problemer med at logge på?

Games-app'en logger automatisk på med den Microsoft-konto, der er knyttet til din Windows-profil. Hvis du har flere Microsoft-konti, skal du sørge for, at du bruger den konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag. Du kan finde flere oplysninger under Administrer din Microsoft-konto.