Ret fejl i Xbox-apps på din pc med Windows 8

Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding og løser problemer med ydeevne og stabilitet i forbindelse med Xbox-aktiverede apps på din pc med Windows 8. Denne artikel gælder for:

Hvis du har brug for hjælp til problemer med Xbox Music og Xbox Video, skal du se følgende:

Fejlfinding

Problemer med at logge på Xbox Live

Hvis du har brug for oplysninger om fejlfinding af problemer med at logge på Xbox Live, skal du se følgende:

Få bedre onlineydeevne og mindre forsinkelse

Du kan finde oplysninger om fejlfinding af problemer med onlineydeevne og download under Opret forbindelse til Xbox Live fra en pc.

Download vigtige opdateringer

Kontrollér, at du har de seneste opdateringer til Windows på din computer. Desuden skal du kontrollere, at den rigtige version af DirectX er installeret på din computer. Sådan tjekker du det:

Opdater drivere

Hvis du oplever problemer med grafik eller lyd, skal du måske bruge nye drivere til din grafik- og lydhardware. Opdater dine drivere med jævne mellemrum. Selv hvis hardwaren er ny, skal du søge efter opdateringer. Brug følgende til at hente de seneste driveropdateringer:

• Den nemmeste måde at hente de seneste drivere på er at køre Windows Update. Det downloader de nyeste Microsoft-certificerede drivere til din computer. Brug denne metode, hvis du ikke er bekendt med computerens hardwareoplysninger.
  • Få oplysninger om de nyeste drivere hos computer- eller hardwareproducenten. Dette er den bedste løsning for bærbare computere og formfaktor-pc'er.
  • Hent en referencedriver til hardwaren. Dette er den bedste løsning for superbrugere og brugerdefinerede pc'er.