Fejlkode 8015D004 vises, når du forsøger at logge på Xbox Live

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live:

This action cannot be performed at this time, please try again later. Få flere oplysninger på www.xbox.com/support: 8015D004

Det kan betyde, at din Microsoft-konto er blevet blokeret eller inaktiv.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at tjekke og om nødvendigt føje sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto.

1. Log på din konto.
  2. Vælg Sikkerhed.
  3. Vælg Opdater oplysninger. Du kan blive bedt om at angive din adgangskode igen eller give os mulighed for at sende dig en sikkerhedskode, så vi kan være sikre på, at det kun er dig, der foretager ændringer på kontoen.
  4. Når du har tjekket og opdateret sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto, kan du prøve at logge på Xbox Live igen.
  5. Hvis du har tilføjet et telefonnummer eller en mail, der ikke er blevet bekræftet, ser du nu et link, hvor du kan gøre det.
  6. Hvis du ikke har en alternativ mail eller et andet telefonnummer, skal du tilføje mindst én af dem og følge vejledningen. Vi anbefaler to kontaktmetoder, hvis en af dem skulle blive ændret.

Bemærk! Hvis du får en meddelelse om, at din Microsoft-konto er blokeret, skal du følge instruktionerne for at fjerne blokeringen af din konto.