Fejlkode 8015D004 vises, når du forsøger at logge på Xbox Live

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live:

This action cannot be performed at this time, please try again later. For more information, go to www.xbox.com/support: 8015D004

Det kan betyde, at din Microsoft-konto er blevet blokeret eller inaktiv.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at tjekke og om nødvendigt føje sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto. Dette gør du ved at logge på din konto, klikke på Min konto og derefter klikke på Sikkerhedsbeviser til Microsoft-konto. Når du har tjekket og opdateret sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto, kan du prøve at logge på Xbox Live igen.

Bemærk! Hvis du får en meddelelse om, at din Microsoft-konto er blokeret, skal du følge instruktionerne på skærmen for at fjerne blokeringen af din konto.