Fejlen "Sorry, there's a problem with your billing address" opstår, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live

Du får måske vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live:

Sorry, there’s a problem with your billing address. Fix it in Settings, Account, Manage Payment Options, then come back to try again.

Dette kan betyde, at en del af den faktureringsadresse, der er tilknyttet det betalingsmiddel, du har registreret på din Xbox LIVE-konto, er forkert.

Løsning

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsning:

1. Gå til Min konto.
  2. Log på med din Microsoft-konto, hvis det er nødvendigt.
  3. Vælg Betaling og fakturering.
picture
  1. Gør et af følgende:
    • Vælg Håndter betalingsmetoder, og tryk eller klik derefter på Rediger ved siden af det betalingsmiddel, du forsøger at bruge.
    • Vælg Rediger min faktureringsadresse.
  2. Ret oplysningerne.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at gemme de nye oplysninger, og prøv derefter at købe igen.