Fejlen "Sorry, there's a problem with your billing address" opstår, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live

Du får måske vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live:

Sorry, there’s a problem with your billing address. Fix it in Settings, Account, Manage Payment Options, then come back to try again.

Dette kan betyde, at en del af den faktureringsadresse, der er tilknyttet det betalingsmiddel, du har registreret på din Xbox LIVE-konto, er forkert.

Løsninger

Bemærk!

Trin på computeren: Rediger din faktureringsadresse

1. Tryk eller klik på Min konto øverst til højre på skærmen, og log på.
  2. Tryk eller klik på Håndter betalingsindstillinger.
    Bemærk! Af sikkerhedshensyn kan du blive bedt om at logge på en gang til.
  3. Tryk eller klik på Rediger ud for den betalingsmåde, du vil bruge.
  4. Ret faktureringsadressen.
  5. Tryk eller klik på Gem, og forsøg derefter at foretage dit køb igen.

Trin på Xbox 360-konsollen: Rediger din faktureringsadresse

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter Account.
picture
  1. Vælg Håndter betalingsmåder.
picture
  1. Vælg den betalingsmåde, du vil opdatere.
  2. Opdater fatureringsoplysningerne for kreditkortet.
  3. Vælg OK, og forsøg derefter at foretage dit køb igen.

Hvis du vil ændre faktureringsnavnet på din Xbox Live-konto, skal du bruge fremgangsmåden i "Trin på computeren" ovenfor.