Du kan ikke angive et forældresamtykke, når du opretter en Xbox Live-barnekonto

Problem

Du kan ikke give dit forældresamtykke, når du prøver at oprette en Xbox Live-barnekonto. Når du prøver, bliver du hele tiden sendt tilbage til det forrige trin i processen.

Dette kan betyde, at der mangler oplysninger eller er forkerte oplysninger på forælderens eller barnets Microsoft-konto.

Løsning

Du kan prøve at løse dette problem ved at tjekke oplysningerne på begge Microsoft-konti. Benyt følgende fremgangsmåde:

Bemærk! Hvis du ikke bor i USA, og du bliver bedt om at angive et kreditkort til valideringen af forældresamtykket, betyder det en af følgende ting:

• Der er angivet et forkert land i landefeltet på dit barns Microsoft-konto.
  • Landefeltet på dit barns Microsoft-konto er tomt.
  1. Tjek de personlige oplysninger på forælderens Microsoft-konto. Benyt følgende fremgangsmåde:
    1. Gå ind på siden Log på, og log på med mailadressen og adgangskoden til forælderens Microsoft-konto.
    2. Vælg Grundlæggende oplysninger.
    3. Tjek følgende oplysninger på siden Personlige oplysninger:
      1. Fødselsdato
      2. Køn (valgfri)
      3. Land/område (påkrævet)
      4. Postnummer (valgfri)
      5. Tidszone (valgfri)
    4. Klik på Gem, klik på forælderens navn øverst til højre, og klik derefter på Log af.
  2. Tjek de personlige oplysninger på barnets Microsoft-konto. Benyt følgende fremgangsmåde:
    1. Gå ind på siden Log på, og log på med mailadressen og adgangskoden til barnets Microsoft-konto.
    2. Vælg Grundlæggende oplysninger.
    3. Tjek følgende oplysninger på siden Personlige oplysninger:
      1. Fødselsdato
      2. Køn (valgfri)
      3. Land/område (påkrævet)
      4. Postnummer (valgfri)
      5. Tidszone (valgfri)
    4. Klik på Gem, klik på barnets navn øverst til højre, og klik derefter på Log af.

Bemærk! I nogle tilfælde kan du ikke ændre indstillingen for land/område på barnets konto, før du har tjekket og bekræftet oplysningerne på forælderkontoen. Dette problem kan f.eks. forekomme, hvis land/område på barnets konto er indstillet til USA. Hvis du ikke kan ændre indstillingen for land/område på barnets konto, skal du kontakte Xbox Support. Du skal have mailadressen til både forælderens og barnets Microsoft-konto.