Du kan ikke angive et forældresamtykke, når du opretter en Xbox Live-barnekonto

Du kan ikke give dit forældresamtykke, når du opretter en Xbox Live-barnekonto. Når du prøver, bliver du hele tiden sendt tilbage til det forrige trin i processen.

Dette kan betyde, at der mangler oplysninger eller er forkerte oplysninger på forælderens eller barnets Microsoft-konto.

Løsning

Du kan prøve at løse dette problem ved at tjekke de personlige oplysninger på begge Microsoft-konti.

Bemærk! Hvis Xbox Live beder dig om at angive et kreditkort til valideringen af forældresamtykket, betyder det en af følgende ting:

• Der er angivet et forkert land i landefeltet på dit barns Microsoft-konto.
  • Landefeltet på dit barns Microsoft-konto er tomt.

Tjek de personlige oplysninger på forælderens Microsoft-konto

Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Gå ind på siden Log på, og log på med mailadressen og adgangskoden til forælderens Microsoft-konto.
  2. Tjek følgende oplysninger på siden Personlige oplysninger:
    1. Fødselsdato
    2. Køn (valgfri)
    3. Land/område (påkrævet)
    4. Postnummer (valgfri)
    5. Tidszone (valgfri)
  3. Klik på Gem, klik på forælderens navn øverst til højre, og klik derefter på Log af.

Tjek de personlige oplysninger på barnets Microsoft-konto

Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Gå ind på siden Log på, og log på med mailadressen og adgangskoden til barnets Microsoft-konto.
  2. Tjek, at Land/område er angivet korrekt under Grundlæggende oplysninger. Hvis det ikke er tilfældet, skal du klikke eller trykke på Rediger og opdatere oplysningerne.
  3. Klik eller tryk på Gem, klik på barnets navn øverst til højre, og klik derefter på Log af.

Bemærk! I nogle tilfælde kan du ikke ændre indstillingen for land/område på barnets konto, før du har bekræftet oplysningerne på forælderkontoen. Dette problem kan f.eks. opstå, hvis du vælger "USA" som land/område på barnekontoen. Hvis du ikke kan ændre denne indstilling på barnekontoen, skal du kontakte Xbox Support. Du skal have mailadressen til både forælderens og barnets Microsoft-konto.

Hvis du stadig bliver sendt tilbage, når du prøver at angive forældresamtykke, efter du har bekræftet kontooplysningerne, skal du kontakte Xbox Support.

Få mere at vide om administration af børnekonti på Xbox

• Læs artikler om beskyttelse og onlinesikkerhed for din Xbox One-familie.
    • Læs artikler om sikkerhed og forældrekontrol for Xbox 360.