Log på
Del denne side

Du kan ikke angive et forældresamtykke, når du opretter en Xbox Live-barnekonto

Du kan ikke give dit forældresamtykke, når du opretter en Xbox Live-barnekonto. Når du prøver, bliver du hele tiden sendt tilbage til det forrige trin i processen.

Det kan betyde følgende ting:

• Der mangler oplysninger eller er forkerte oplysninger på forælderens eller barnets Microsoft-konto.
  • Totrinsbekræftelse er slået til på forælderens Microsoft-konto. (Dette gælder kun for Xbox.com).
  • Sikkerhedsoplysningerne på forælderens Microsoft-konto er opdateret for nylig, og der gælder nu en 30-dages venteperiode, inden opdateringerne kan træde i kraft. (Dette gælder kun for Xbox.com).

Løsninger

Løsning 1: Tjek de personlige oplysninger på begge Microsoft-konti

Bemærk! Hvis Xbox Live beder dig om at angive et kreditkort til valideringen af forældresamtykket, betyder det en af følgende ting:

• Der er angivet et forkert land i landefeltet på dit barns Microsoft-konto.
  • Landefeltet på dit barns Microsoft-konto er tomt.

Tjek de personlige oplysninger på forælderens Microsoft-konto

Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Gå ind på siden Log på, og log på med mailadressen og adgangskoden til forælderens Microsoft-konto.
  2. Tjek følgende oplysninger på siden Personlige oplysninger:
    1. Fødselsdato
    2. Køn (valgfri)
    3. Land/område (påkrævet)
    4. Postnummer (valgfri)
    5. Tidszone (valgfri)
  3. Klik på Gem, klik på forælderens navn øverst til højre, og klik derefter på Log af.

Tjek de personlige oplysninger på barnets Microsoft-konto

Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Gå ind på siden Log på, og log på med mailadressen og adgangskoden til barnets Microsoft-konto.
  2. Tjek, at Land/område er angivet korrekt under Grundlæggende oplysninger. Hvis det ikke er tilfældet, skal du vælge Rediger og opdatere oplysningerne.
  3. Klik på Gem, klik på barnets navn øverst til højre, og klik derefter på Log af.

Bemærk! I nogle tilfælde kan du ikke ændre indstillingen for land/område på barnets konto, før du har bekræftet oplysningerne på forælderkontoen. Dette problem kan f.eks. opstå, hvis du vælger "USA" som land/område på barnekontoen. Hvis du ikke kan ændre denne indstilling på barnekontoen, skal du kontakte Xbox Support. Du skal have mailadressen til både forælderens og barnets Microsoft-konto.

Løsning 2: Slå midlertidigt totrinsbekræftelse fra (gælder kun for Xbox.com)

Når du slår totrinsbekræftelse til for forælderens Microsoft-konto, blokeres muligheden for at give forældresamtykke på Xbox.com. Dette gælder dog ikke på Xbox-konsoller. Prøv at logge på barnets konto på enten Xbox One eller Xbox 360, og følg instruktionerne for at give samtykket.

Hvis du ikke har en tilgængelig konsol, kan du slå totrinsbekræftelse fra midlertidigt og give dit forældresamtykke på Xbox.com. Slå derefter totrinsbekræftelse til igen. Se Slå totrinsbekræftelse fra.

Løsning 3: Prøv igen efter den 30-dages venteperiode (gælder kun for Xbox.com)

Hvis du for nylig har opdateret sikkerhedsoplysningerne for din egen Microsoft-konto, kan du ikke foretage nogen ændringer i 30 dage efter opdateringen. Du vil derfor ikke kunne give forældresamtykke på Xbox.com.

Dette gælder ikke på Xbox-konsoller. Prøv at logge på barnets konto på enten Xbox One eller Xbox 360, og følg instruktionerne for at give samtykket.

Hvis igen af disse løsninger afhjælper problemet, eller hvis du ikke kan ændre oplysningerne om land/område på dit barns konto, skal du kontakte Xbox Support.

Få mere at vide om administration af børnekonti på Xbox

• Læs artikler om beskyttelse og onlinesikkerhed for din Xbox One-familie.
  • Læs artikler om sikkerhed og forældrekontrol for Xbox 360.