Skift området for din Xbox Live-konto

Oversigt

Hvis du flytter til et andet land eller område, er du muligvis nødt til at ændre det område, der er knyttet til din Xbox Live-konto. Dette kan du gøre ved at gå ind på siden Overflytning af konto (du skal logge på). Når du ændrer området for din Xbox Live-konto, forbliver nogle ting uændrede, f.eks. din profil. Andre ting bliver muligvis ændret, f.eks.:

• Medlemskaber og abonnementer
  • Digitalt indhold med licens (f.eks. spil, video og musik), som du har købt
  • Tjenester, som du har adgang til via din Xbox-konsol
  • Penge på din Microsoft-konto

Bemærk! Der kan være situationer, hvor du ikke kan få lov til at ændre området for din konto.

På denne side beskrives det, hvad der sker, når du ændrer området for din Xbox Live-konto, og du får forklaret årsagerne til, at du muligvis ikke kan ændre det.

Emner

Forhold, der forhindrer dig i at ændre området

Du kan ikke ændre området i følgende situationer:

• Du har ændret området inden for de seneste tre måneder.
  • Din konto er i øjeblikket lukket (f.eks hvis kreditkortet til et af dine medlemskaber er udløbet).
  • Du har en Xbox 360 Entertainment For All-kontrakt.
  • Du er mindreårig (ifølge gældende lovgivning) i det område, du befinder dig i, og du vil ikke være mindreårig i det område, du vil skifte til.
  • Du er ikke mindreårig (ifølge gældende lovgivning) i det område, du befinder dig i, men du vil være mindreårig i det område, som du vil skifte til.

Profil

Du kan skifte fra ét område til et andet uden at ændre dine gamerpoint, gennemførelser, venner og andre dele din Xbox-profil.

Indhold, som du allerede har købt

Inden du flytter din konto, skal du sikre dig, at du har downloadet de avatarelementer, spil, udvidelser og videoer, som du har købt. Det kan ikke garanteres, at dit digitale indhold vil fungere efter overflytningen, og du kan ikke få refunderet prisen for indhold, der holder op med at virke, fordi du skifter område for kontoen.

Det indhold, du har købt, bliver muligvis ved med at virke på Xbox 360-enheder, hvis du har en gyldig licens til indholdet. Hvis indholdet bliver slettet, eller hvis du skifter konsol, skal du muligvis downloade indholdet igen og få en ny licens til det i det nye område. Der er dog noget indhold (mest videoindhold), som kun er tilladt i bestemte lande og områder. Dette indhold kan være blokeret i det nye område på grund af licensbetingelser eller restriktioner for området.

Penge på din Microsoft-konto

Pengene på din Microsoft-konto vil ikke bliver flyttet med, så sørg for at bruge dine penge, inden du ændrer din kontos placering.

Tv og andre tjenester

Visse tjenester, du bruger nu, er muligvis ikke tilgængelige i dit nye område. Du kan få oplysninger om tjenester, f.eks. tv-udbydere, der er tilgængelige i et bestemt område, på webstedet Xbox.com for det pågældende område.

Sådan kan du finde webstedet for et bestemt område:

1. Klik på navnet på det aktuelle område nederst til venstre på en Xbox.com-side.
  2. Klik på det område, du er interesseret i, på siden Angiv dit standardland eller -område. Herefter åbnes Xbox-webstedet for dette område.

Xbox Live Gold-medlemskab

Den tid, der er tilbage af dit Xbox Live Gold-medlemskab, overføres sammen med din konto til det nye område.

Hvis det ikke er muligt at benytte Xbox Live Gold-medlemskaber i det nye område, bliver dit nuværende Xbox Live Gold-abonnement ved med at være aktivt, men det er ikke sikkert, at det kan benyttes længere.

Opsig medlemskabet på siden Min konto, så du ikke bliver opkrævet betaling for et medlemskab, der ikke kan bruges i det nye område.

Hvis du kan bruge det i det nye område, skal du gå til siden Min konto og opdatere dit medlemskab med en betalingsmåde, der kan benyttes i det nye område. Hvis du ikke foretager denne opdatering, bliver dit Xbox Live Gold-medlemskab annulleret, når du har brugt den resterende tid, som du har betalt for.

Hvis du har problemer med at annullere dit medlemskab online, skal du kontakte Xbox Support.

Xbox Music Pass

Når du overfører din konto, har det følgende virkning på dit Xbox Music Pass:

• Dit Music Pass opsiges øjeblikkeligt og automatisk.
  • Du vil ikke kunne høre musik, du har downloadet, streame musik eller bruge andre af de funktioner, der er knyttet til dit Music Pass, når den aktuelle licens er udløbet.
  • Du vil ikke kunne bruge andre af de funktioner, der er knyttet til dit Music Pass.

Men du har dog mulighed for at:

• - Købe et nyt Xbox Music Pass ved at gå til siden Min konto. Du skal bruge en betalingsmåde, der fungerer i det nye område.
  • - Oprette et nyt abonnement for disse tjenester i det nye område (hvis tjenesterne er tilgængelige dér).

For at være sikker på at dit nye Music Pass fungerer korrekt, anbefaler vi på det kraftigste, at du manuelt sletter alt tidligere downloadet indhold på dine enheder (telefoner, computere, Xbox-konsoller), før du køber et Music Pass i det nye område.

Andre bemærkninger om overførsel til et nyt område:

• Når overførslen er fuldført, opdateres din skyoversigt med dine nye rettigheder senest otte timer efter, du har logget på.
  • Du mister ubenyttede “keepers” (de ti sange, som du må hente) for den aktuelle måned (og eventuelle resterende sange).
  • Alle enheder, der er knyttet til dit Music Pass, fjernes og skal tilføjes igen én for én.
  • Det er måske ikke muligt at hente tidligere købte sange på grund af rettighedstab i det nye land eller område. (For eksempel kan en sang, der er købt i ét område, være utilgængelig i det nye område).
  • Hvis du ændrer dit område til et område, hvor Music Pass ikke er tilgængeligt, kan du ikke få et Music Pass (heller ikke for det tidligere område).
  • Det er ikke sikkert, du kan læse abonnementsindhold på din Windows Phone 8 i det nye område, før licensen er udløbet i det tidligere område.
  • Windows Phone 8- og Windows Phone 7-kunder skal muligvis nulstille deres telefoner til de oprindelige producentindstillinger for at slette eventuelle DRM-licenser (Digital Rights Management) fra det tidligere område.

Vigtigt! En nulstilling sletter alle personlige oplysninger og fører telefonen tilbage til den tilstand, den var i, da du købte den.

Hvis du ønsker flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer dine oplysninger og udfører en "total nulstilling" af telefonen, kan du se følgende artikler i Microsoft Knowledge Base:

• 2606900 Your Windows Phone 7 doesn’t work or respond as expected
    • 2749480 Your Windows Phone 8 doesn’t work or respond as expected

Hvis du har problemer med at annullere dit Music Pass online, skal du kontakte Xbox Support.

Andre abonnementer

Du kan også have andre abonnementer, f.eks. XNA Creator's Club, Call of Duty Elite eller Monster Hunter. Disse abonnementer forbliver aktive i det nye område, men det er ikke sikkert, at de fungerer længere. Hvis du har en aftale om fast, automatisk fakturering, bliver du opkrævet betaling, indtil du annullerer abonnementet på siden Min konto.

Hvis du har problemer med at annullere dit abonnement online, skal du kontakte Xbox Support.

Børnekonti

En Xbox Live-barnekonto kan flyttes til et nyt område, selvom forældrekontoen forbliver i det oprindelige område. Men forælderen skal stadig acceptere Vilkår for anvendelse i det nye område på vegne af barnet.

Hvis barnet er mindreårig (ifølge gældende lovgivning) i det ene område, men ikke i det andet område, kan kontoen ikke flyttes mellem disse områder.

En forældrekonto kan flyttes til et nyt område, selvom barnekontoen forbliver i det oprindelige område.

Hvis du logger på i et område, der ikke understøttes

Hvis du logger på Xbox Music-appen i Windows 8 via en konto, der er knyttet til et ikke-understøttet område, kan du muligvis ikke skifte tilbage til din konto. Hvis du for eksempel har en ven med en el-GR-konto, som logger på for at vise dig noget af sit indhold, bliver indstillingen til at skifte tilbage til din egen konto muligvis utilgængelig, da el-GR er et område, der ikke understøttes.

Fjern Music-appen, og installer den igen for at løse dette problem.

Sådan fjerner du Music-appen:

1. Højreklik på Music-appen på Start-skærmen.
  2. Tryk eller klik på Fjern nederst på skærmen.
  3. Der vises et meddelelsesvindue, hvor du skal bekræfte. Tryk eller klik på Fjern.

Sådan installeres Music-appen igen:

1. Tryk eller klik på StoreStart-skærmen.
  2. Skriv "Music."
  3. Music-appen burde vises i søgeresultaterne, og efter al sandsynlighed under “Recommendations.” Tryk eller klik på den.
  4. Tryk eller klik på Install.