Skift dine loginpræferencer på din Xbox One-konsol

Hvis du vil ændre dine loginpræferencer (og f.eks. kræve en adgangskode, når der logges på), skal du benytte denne fremgangsmåde:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  1. Vælg Indstillinger.
  2. Vælg Alle indstillinger.
  1. Vælg Login, sikkerhed og adgangsnøgle under Konto. Hvis du tidligere har valgt, at der skal angives en adgangskode i forbindelse med ændringer af indstillinger, bliver du nu bedt om at angive den.
  1. Vælg Skift mine login- & sikkerhedsindstillinger under Login, sikkerhed og adgangsnøgle.
  1. Vælg én af indstillingerne:
  • Gør det hurtigt, og det bliver ren magi. Ingen adgangskode.
  • Ingen barrierer. Der kræves ingen ekstra trin, når der logges på eller ændres indstillinger.
  • Tjek, at det er mig. Bed om din adgangsnøgle.
  • Spørg om min adgangsnøgle. Der kræves en adgangsnøgle for at logge på, købe ting eller ændre indstillinger.
  • Luk af. Der skal bruges en adgangsnøgle til stort set alt.
  • Tilpas. Vælg denne indstilling for at angive, til hvilke handlinger der skal kræves en adgangskode eller adgangsnøgle.