Sådan redigerer eller opdaterer du Xbox Live-kontooplysninger

Oversigt

Du kan ændre det navn, den adresse, det telefonnummer eller den mailadresse, der er knyttet til din Xbox Live-faktureringskonto.

Løsninger

Bemærk!

• Hvis du flytter til et andet land/område, skal du udføre nogle ekstra trin, når du opdaterer din Xbox Live-konto. Du kan finde flere oplysninger i Skift området for din Xbox Live-konto.
  • Hvis du vil knytte dit gamertag til en anden Microsoft-konto, skal du se Skift et gamertag til en anden Microsoft-konto.
  • Hvis du vil ændre dine betalingsmåder og bruge et andet betalingsmiddel til din konto, skal du se Skift en betalingsmåde for Xbox Live.
  • Hvis du har spørgsmål om din konto, skal du klikke på linket Kontakt os nederst på siden og derefter klikke på Fakturering og medlemskaber.
  • Du kan finde din Microsoft-konto og tilknyttede oplysninger, som f.eks. dit telefonnummer og din mailadresse, under Find din Microsoft-konto.

Trin på computeren: Rediger dit kontonavn, adresse, telefonnummer eller mailadresse

1. Gå til Oplysninger om faktureringskonto, og log på med den Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode), der er knyttet til din Xbox Live-konto.

Bemærk! Hvis du ikke kender dit logon eller din adgangskode til din Microsoft-konto, skal du se Find din Microsoft-konto.

2. Klik på profil, og klik derefter på rediger profil.
  3. Afhængigt af hvilke indstillinger du har valgt, kommer du enten direkte til profilsiden (i så fald skal du nu springe til trin 5) eller til siden "Hjælp os med at beskytte din konto" (i så fald skal du klikke på Næste eller Jeg har allerede en kode).
picture
  1. Skriv den sikkerhedskode, som du har modtaget, og klik derefter på Næste.
  2. Klik på rediger profil på profilsiden. Foretag ændringerne af dine faktureringskontooplysninger, og klik derefter på Gem.

Trin på konsollen: Rediger din kontoadresse, mailadresse eller telefonnummer

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter Account.
picture
  1. Gå til Your Information, og vælg derefter Billing Information.
picture
  1. Angiv din Microsoft-kontoadgangskode, og vælg derefter Log på.
  2. Rediger dine faktureringsoplysninger, og vælg derefter Done.

Hvis du vil ændre faktureringsnavnet på din Xbox Live-konto, skal du bruge fremgangsmåden i "Trin på computeren" ovenfor.