Log på
Del denne side

Sådan ændrer eller opdaterer du faktureringsoplysningerne på din Xbox Live-konto

Opdater dine faktureringsoplysninger på Xbox Live Log på din konto for at opdatere dine faktureringsoplysninger.

Oversigt

Du kan ændre det navn, den adresse, det telefonnummer eller den mailadresse, der er tilknyttet din Xbox Live-faktureringskonto.

Bemærk!

Løsninger

Onlinetrin: Rediger kontonavn, adresse, telefonnummer eller mailadresse

1. Gå til siden for Microsoft-kontofakturering, og log på med dine legitimationsoplysninger (mailadresse og adgangskode) for din Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis du har glemt loginoplysningerne til din Microsoft-konto, skal du gå til Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto.
  2. Tryk eller klik på Betaling og fakturering.
  3. Klik eller tryk på Faktureringsoplysninger. Grundet den følsomme natur af dine faktureringsoplysninger bliver du måske bedt om at give os tilladelse til at sende en sikkerhedskode til dig. På denne måde kan vi få bekræftet, at det rent faktisk er dig, der vil foretage ændringen.
picture
  1. Angiv den sikkerhedskode, som du har modtaget, og klik derefter på Næste.
  2. Foretag de ønskede ændringer på skærmen "Betaling og fakturering", og tryk eller klik derefter på Næste.

Dine faktureringsoplysninger er nu opdateret.

Trin på Xbox 360-konsollen: Rediger din kontoadresse, din mailadresse eller dit telefonnummer

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter Account.
picture
  1. Rul mod højre til Account Management, og vælg derefter Billing Information.
picture
  1. Angiv din Microsoft-kontoadgangskode, og vælg derefter Log på.
  2. Rediger dine faktureringsoplysninger, og vælg derefter Udført.

Trin på Xbox One-konsollen: Rediger din kontoadresse, din mailadresse eller dit telefonnummer

1. Tryk på Menu-knappen på controlleren.
  2. Vælg Settings.
  3. Vælg Payment & billing.
picture
  1. Gå til Change billing address.
  2. Rediger faktureringsoplysningerne for din konto. Hvis du ikke vil ændre nogen af oplysningerne, skal du trykke på B på controlleren og derefter vælge Next.
  3. Klik på Save info, når du har foretaget alle de ønskede ændringer. Hvis du vil foretage andre ændringer, skal du vælge Make more changes.