Sådan ændrer eller opdaterer du faktureringsoplysninger for din Xbox Live-konto

QuickLink

Log på din Microsoft-konto for at foretage ændringer i dine faktureringsoplysninger.

Oversigt

Du kan ændre det navn, den adresse, det telefonnummer eller den mailadresse, der er tilknyttet din Xbox Live-faktureringskonto.

Bemærk!

• Hvis du flytter til et andet land eller område, skal du udføre nogle ekstra trin, når du opdaterer din Xbox Live-konto. Du kan finde flere oplysninger i Skift området for din Xbox Live-konto.
  • Hvis du vil ændre dine betalingsmåder og bruge et andet betalingsmiddel til din konto, skal du se Skift din betalingsmåde på Xbox Live.
  • Hvis du har spørgsmål om din konto, skal du klikke på linket Kontakt os nederst på siden og derefter klikke på Fakturering og medlemskaber.
  • Du kan finde din Microsoft-konto og tilknyttede oplysninger, som f.eks. dit telefonnummer og din mailadresse, under Find mailadressen til din Microsoft-konto.

Løsninger

Trin på computeren: Rediger kontonavn, adresse, telefonnummer eller mailadresse

1. Gå til siden for Microsoft-kontofakturering, og log på med dine legitimationsoplysninger (mailadresse og adgangskode) for din Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis du har glemt loginoplysningerne til din Microsoft-konto, skal du gå til Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto.
  2. Tryk eller klik på Betaling og fakturering.
  3. Klik eller tryk på Faktureringsoplysninger. Grundet den følsomme natur af dine faktureringsoplysninger bliver du måske bedt om at give os tilladelse til at sende en sikkerhedskode til dig. På denne måde kan vi få bekræftet, at det rent faktisk er dig, der vil foretage ændringen.
picture
  1. Angiv den sikkerhedskode, som du har modtaget, og klik derefter på Næste.
  2. Foretag de ønskede ændringer på skærmen "Betaling og fakturering", og tryk eller klik derefter på Næste.

Dine faktureringsoplysninger er nu opdateret.

Trin på Xbox 360-konsollen: Rediger din kontoadresse, din mailadresse eller dit telefonnummer

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter Account.
picture
  1. Rul mod højre til Account Management, og vælg derefter Billing Information.
picture
  1. Angiv din Microsoft-kontoadgangskode, og vælg derefter Log på.
  2. Rediger dine faktureringsoplysninger, og vælg derefter Udført.

Trin på Xbox One-konsollen: Rediger din kontoadresse, din mailadresse eller dit telefonnummer

1. Tryk på Menu-knappen på controlleren.
  2. Vælg Settings.
  3. Vælg Payment & billing.
picture
  1. Gå til Change billing address.
  2. Rediger faktureringsoplysningerne for din konto. Hvis du ikke vil ændre nogen af oplysningerne, skal du trykke på B på controlleren og derefter vælge Next.
  3. Klik på Save info, når du har foretaget alle de ønskede ændringer. Hvis du vil foretage andre ændringer, skal du vælge Make more changes.