Fejlen "The email address or password you entered is not valid" vises for Xbox Live på Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

The email address or password you entered is not valid. Please try again.

Dette kan betyde, at du har ændret den adgangskode eller det brugernavn, der er knyttet til din Microsoft-konto, eller at du har skrevet en forkert adgangskode.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Kontrollér, at du kan logge på din Microsoft-konto online

Log på din Microsoft-konto online. Hvis du ikke kan det, skal du kontrollere, at du har skrevet den korrekte mailadresse og adgangskode. Hvis du ikke er sikker på, hvilken mailadresse du bruger til at logge på din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto.

Løsning 2: Kontrollér, at den mailadresse, du bruger til at logge på med, er tilknyttet dit gamertag.

Mange har ofte mere end én mailadresse og glemmer ofte, hvilken mailadresse der skal bruges til at få adgang til de forskellige onlinekonti. Kontrollér, at du bruger den mailadresse, der er tilknyttet dit gamertag, ved at logge på øverst på en vilkårlig side på Xbox.com, f.eks. denne. Hvis dit gamertag vises i øverste højre hjørne på skærmen, er dette den korrekte mailadresse. Hvis ikke, skal du se Løsning på problemer med mistet konto.

Løsning 3: Slet din profil, og download den igen

Din profil kan være beskadiget. Du kan løse problemet ved at slette den beskadigede profil, som er gemt på din Xbox 360-konsol, rydde systemcachen og derefter downloade profilen igen.

Trin 1: Slet den beskadigede profil

1. Gå til settings, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg All Devices.
  4. Vælg Gamer Profiles.
  5. Vælg det gamertag, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser (achievements) bevares.

Trin 2: Ryd systemcachen

Benyt følgende fremgangsmåde for at rydde systemcachen.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  7. Genstart konsollen.

Trin 3: Download din Xbox Live-profil igen

Du kan finde oplysninger om, hvordan du downloader din Xbox Live-profil igen, under Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol, eller download den igen.

Løsning 4: Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse, skal du bruge en appadgangskode til at logge på konsollen

Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse, kan du få vist fejlen, fordi du skal logge på med en appadgangskode.

Hvis du vil se, om du har aktiveret totrinsbekræftelse, skal du gøre følgende:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Vælg Flere sikkerhedsindstillinger under Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
  3. Gør et af følgende under Totrinsbekræftelse:
    Slå totrinsbekræftelse til:
    1. Vælg Slå totrinsbekræftelse til.
    2. Klik på Ja for at bekræfte.

Slå totrinsbekræftelse fra:

1. Vælg Slå totrinsbekræftelse fra.
    2. Klik på Ja for at bekræfte.

Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse, og denne funktion fortsat skal være slået til, skal du oprette og logge på med en appadgangskode på Xbox 360-konsollen. Sådan gør du:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Rul ned til Appadgangskoder under Flere sikkerhedsindstillinger.
  3. Vælg Opret en ny appadgangskode.
    Der genereres en ny appadgangskode, som vises på skærmen.
  4. Når du bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto på din Xbox-konsol, skal du skrive den appadgangskode, som du oprettede online.

Løsning 5: Hvis du har brugt en tredjepartsmailkonto som din Microsoft-konto, skal du sikre dig, at du bruger den korrekte adgangskode

Du kan bruge en hvilken som helst mailkonto til at oprette en Microsoft-konto. Hvis du bruger en mailkonto fra en tredjepart (f.eks. Gmail eller Yahoo), skal du muligvis oprette en anden adgangskode til din Microsoft-konto end den adgangskode, du bruger til at få adgang til din mail. Hvis du stadig kan få adgang til din Gmail- eller Yahoo-mail, men ikke kan bruge den samme adgangskode til at få adgang til din Microsoft-konto, har du muligvis brugt en anden adgangskode. Hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, er du nødt til at nulstille adgangskoden til din Microsoft-konto.

Løsning 6: Prøv at slette dit brugernavn og din adgangskode, og skriv dem derefter igen

Når du bliver bedt om at logge på konsollen, bliver der muligvis automatisk indsat en adgangskode i feltet Adgangskode. Hvis det sker, skal du slette de tegn, der vises i feltet Adgangskode, og derefter skrive den korrekte adgangskode.

Hvis du har prøvet alle disse løsninger, og du stadig oplever problemer, skal du kontakte Xbox Support.