Meddelelsen "Kald os bare overbeskyttende, men vi er nødt til at bekræfte, at denne mailadresse er din" vises, når du logger på Xbox.com

Du får vist følgende meddelelse, når du forsøger at logge på Xbox.com med en ikke-Microsoft-mailadresse, f.eks. @gmail.com eller @yahoo.com:

Kald os bare overbeskyttende, men vi er nødt til at bekræfte, at [mailadresse] er din

Du får vist denne meddelelse, fordi du skal validere din mailadresse eller opdatere dine sikkerhedsoplysninger.

Når du opretter din Microsoft-konto, bliver du tildelt en mailadresse og en adgangskode som sikkerhedsoplysninger, der beskytter din konto. Hvis du brugte en mailadresse, der ikke er fra Microsoft, beder vi dig om at bekræfte, at du har adgang til denne mailadresse. Vi sender dig en mail med instruktioner om, hvordan du skal foretage bekræftelsen. Hvis du sprang dette trin over, første gang du konfigurerede din konto, skal du muligvis udføre det for at kunne logge på.

Du kan finde flere oplysninger om sikkerheden for din Microsoft-konto på følgende sider:

Løsninger

Hvis du ikke får en mail fra Microsoft, hvor du bliver bedt om at bekræfte din mailadresse, skal du prøve følgende løsninger.

Løsning 1: Send mailen igen

Tjek, om den mailadresse, der er angivet i meddelelsen, er korrekt. Hvis den er korrekt:

1. Vælg Send mail igen i meddelelsen.
  2. Log på din mailkonto, og find mailen fra "Microsoft-kontoteamet". Du skal muligvis tjekke mappen med uønsket mail.
  3. Følg instruktionerne.
  4. Gå tilbage til account.microsoft.com eller Xbox.com, og log på igen.

Løsning 2: Brug en anden mailadresse

Hvis du kan se, at mailadressen i meddelelsen er forkert, eller at du ikke længere har adgang til kontoen, kan du ændre den mailadresse, du bruger som din Microsoft-konto: Sådan gør du:

1. Vælg Brug en anden mailadresse som din Microsoft-konto i meddelelsen.
  2. En ændring af din mailadresse kaldes også en ændring af dit primære alias. Du kan gøre følgende:
    • Ret den mailadresse, du vil bruge til at logge på.
    • Opret en ny Outlook-konto.
    • Brug en mailadresse, som du allerede bruger regelmæssigt.
  3. Hvis du bruger en mailadresse, der ikke er fra et Microsoft-domæne, sender vi en mail til denne adresse, så du kan bekræfte, at du har adgang til den. Tjek din mappe med uønsket mail, hvis du ikke kan se den i din indbakke.