Sådan fjerner du adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox-konsol

Hvis gemmer adgangskoden til din Microsoft-konto på din Xbox 360- eller Xbox One-konsol, kan du hurtigt logge på din Xbox-konto. Du kan dog også når som helst fjerne den gemte adgangskode.

Bemærk! Når du gemmer din Microsoft-konto på konsollen, betyder det ikke, at du logger på din Xbox-profil. Hvis du fjerner adgangskoden til din Microsoft-konto fra konsollen, vil du blive bedt om at angive den, når du logger på Xbox Live på konsollen.

Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du kan kræve, at adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives, inden der logges på din profil, skal du se Administrer loginindstillingerne på din Xbox 360-konsol eller Skift loginindstillingerne på din Xbox One-konsol.

Xbox 360-konsol

Sådan fjerner du adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360:

1. Vælg dit gamertag for at logge på din Xbox 360-konsol.
  2. Gå til settings, og vælg Account.
Indstillingen Konto er markeret på hovedskærmen med indstillinger.
  1. Rul til højre til Your Information, og vælg derefter Account Security.
  2. Vælg Password at Sign-In.
  3. Vælg Require Password Here.
    Bemærk! Til højre vises der en meddelelse om, at adgangskoden til din Microsoft-konto er påkrævet, når du logger på denne konsol.
  4. Log af din Xbox-konto.
  5. Vælg dit gamertag, og log på din Xbox-konto igen.
  6. Fjern markeringen fra afkrydsningsfeltet Remember Password, så du skal angive adgangskoden til din Microsoft-konto, hver gang du logger på.

Xbox One-konsol

Sådan fjerner du adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox One:

1. Rul til venstre på Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på.
  3. Rul ned, og vælg dit gamertag for at logge på.
  4. Når du er logget på, skal du gå tilbage til Start for at åbne guiden.
  5. Vælg Indstillinger.
  6. Vælg Alle indstillinger.
  7. Vælg Konto og derefter Logon, sikkerhed og adgangsnøgle.
  8. Vælg Skift mine loginpræferencer.
  9. Rul til højre, og vælg derefter Luk ned.