Åbn din Microsoft-konto igen

Åbn din Microsoft-konto igen Hvis du vil åbne din Microsoft-konto igen, skal du logge på med din mailadresse og adgangskode.

Hvis du lukker din Microsoft-konto, har du en 60-dages frist, hvor du kan skifte mening og åbne din Microsoft-konto igen. Efter 60 dage bliver din Microsoft-konto slettet permanent, og du vil ikke længere kunne genåbne den. Se Sådan lukker du din Microsoft-konto for at få flere oplysninger.

Åbn din Microsoft-konto igen

Følg disse trin for at genåbne din Microsoft-konto:

1. Gå til account.microsoft.com, og log på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  2. Du bliver bedt om at hente og angive en sikkerhedskode, så vi ved, at det er dig (og kun dig), vi genåbner kontoen for. Når du har angivet sikkerhedskoden, bliver din konto åbnet igen.

Bemærk!

• Du får dit abonnement igen med den tid, der er tilbage af abonnementsperioden, men du får ikke den tid tilbage, som er gået, mens kontoen har været lukket.
  • Hvis du har slået automatisk fornyelse fra for dit Xbox Live-abonnement, skal du slå funktionen til igen ved at følge fremgangsmåden i Sådan vælger du automatisk fornyelse af dit Xbox Live Gold-abonnement.
  • Hvis du har opsagt et abonnement, eller hvis abonnementsperioden er udløbet, er du nødt til at købe abonnementet igen.

Din Xbox-profil og de spil, musiknumre og videoer, der er knyttet til din profil, vil være tilgængelige, næste gang du logger på din konsol.

Bemærk! Hvis du opsagde andre abonnementer eller tjenester, som er knyttet til din konto, inden du lukkede din Microsoft-konto, skal du genåbne disse abonnementer. Du kan finde flere oplysninger på supportwebstederne for de andre tjenester, du bruger.