Du bliver bedt om at opdatere din konto, når du downloader din Xbox Live-profil

Vi beder dig muligvis om at opdatere oplysningerne til din Microsoft-konto, når du downloader din Xbox Live-profil på din konsol. Det gør vi, fordi der er nogle oplysninger, som ikke blev angivet, da du oprettede din konto.

Du kan blive bedt at angive følgende, når du logger på din konsol:

• For- og efternavn: Når vi har dit navn, kan vi tilpasse din oplevelse på Xbox og andre Microsoft-tjenester til dig personligt. Det giver os også mulighed for at bekræfte din identitet, hvis din konto bliver angrebet, eller hvis du glemmer din adgangskode.
  • Fødselsdato: Xbox har en global politik om, at brugere under 18 år skal have deres forældres tilladelse til at oprette en konto. Desuden skal vi overholde reglerne vedrørende beskyttelse af børns personlige oplysninger i USA og Sydkorea. Derfor kræver vi at få oplyst en fødselsdato for alle konti.
  • Sikkerhedsoplysninger: Når du foretager ændringer af følsomme økonomiske oplysninger eller legitimationsoplysninger på din konto, skal vi sikre os, at du er den person, der vil foretage ændringerne. Derfor sender vi en sikkerhedskode til dig via telefon eller mail.

Xbox One

Når du bliver bedt om at opdatere dine Microsoft-kontooplysninger, mens du bruger din Xbox One, skal du følge instruktionerne, som vises på konsollen. Derudover kan du logge på din Microsoft-konto på account.microsoft.com for at fuldføre de nødvendige kontopdateringer. Se vejledningen herunder.

Xbox 360

Sådan opdaterer du Microsoft-kontooplysningerne for Xbox 360:

1. Gå til account.microsoft.com i en browser.
  2. Log på den Microsoft-konto, du vil ændre, hvis det er nødvendigt.
    Bemærk! Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Sådan tilføjer du dit navn:

1. Vælg Rediger navn under Hej på kontosiden.
  2. Angiv dit fornavn og efternavn, og vælg derefter Gem.

Sådan tilføjer du din fødselsdato:

1. Gå til Dine oplysninger.
  2. Vælg Rediger dine personlige oplysninger. Du kan blive bedt om at bekræfte din identitet ved at skrive din adgangskode igen eller en sikkerhedskode, vi sender til din alternative mail eller telefon.
  3. Ret din fødselsdato, og vælg derefter Gem.

For børnekonti i nogle områder

Hvis fødselsdatoen på en Microsoft-konto angiver, at der er tale om et barns fødselsdato, er der nogle andre trin, du skal gennemføre i områder som f.eks. USA og Korea, og andre områder, der regulerer, hvad børn kan gøre online.

1. Brug Microsoft-forælderkontoen til at logge på din familie-side på webstedet for Microsoft-kontoen.
  2. Vælg Administrer mit barns profiloplysninger.
  3. For den børnekonto, du vil ændre, skal du vælge Rediger dette barns personlige oplysninger og derefter følge instruktionerne.

Tilføj eller bekræft din bekræftelsesoplysninger

Hvis du vil tilføje eller bekræfte dit telefonnummer eller den alternative mailadresse, du bruger til at bekræfte din identitet, skal du følge disse trin:

1. Vælg Sikkerhed.
  2. Vælg Opdater oplysninger.
  3. Hvis du bruger et telefonnummer, skal du vælge dit land, tilføje dit telefonnummer eller sms-nummer i det tredje felt oppefra, vælge enten Sms eller Ring under Bekræft telefon via og derefter vælge Næste.
    • Hvis du bruger en alternativ mailadresse, skal du angive mailadressen og derefter vælge Næste.
  4. Indtast den kode, du har modtaget i den sms eller mail, som blev sendt til det angivne nummer eller den angivne mailadresse, vælg Næste, og følg derefter instruktionerne for at bekræfte din identitet.