Du bliver bedt om at opdatere din konto, når du downloader din Xbox Live-profil

Vi beder dig muligvis om at opdatere oplysningerne til din Microsoft-konto, når du downloader din Xbox Live-profil på din konsol. Det gør vi, fordi der er nogle oplysninger, som ikke blev angivet, da du oprettede din konto.

Du kan blive bedt at angive følgende, når du logger på din konsol:

• For- og efternavn: Når vi har dit navn, kan vi tilpasse din oplevelse på Xbox og andre Microsoft-tjenester til dig personligt. Det giver os også mulighed for at bekræfte din identitet, hvis din konto bliver angrebet, eller hvis du glemmer din adgangskode.
  • Fødselsdato: Xbox har en global politik om, at brugere under 18 år skal have deres forældres tilladelse til at oprette en konto. Desuden skal vi overholde reglerne vedrørende beskyttelse af børns personlige oplysninger i USA og Sydkorea. Derfor kræver vi at få oplyst en fødselsdato for alle konti.
  • Sikkerhedsoplysninger: Når du foretager ændringer af følsomme økonomiske oplysninger eller legitimationsoplysninger på din konto, skal vi sikre os, at du er den person, der vil foretage ændringerne. Derfor sender vi en sikkerhedskode til dig via telefon eller mail.

Xbox One

Når du bliver bedt om at opdatere dine Microsoft-kontooplysninger, mens du bruger din Xbox One, skal du følge instruktionerne, som vises på konsollen. Du kan desuden logge på din Microsoft-konto på account.xbox.com for at fuldføre de krævede kontoopdateringer.

Xbox 360

Sådan opdaterer du Microsoft-kontooplysningerne for Xbox 360:

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Log på den Microsoft-konto, du vil ændre, hvis det er nødvendigt.
    Bemærk! Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  3. Gå til skærmen Tilføj detaljer, og tilføj eller ret dit fornavn og efternavn. Tilføj eller ret din fødselsdato, vælg Næste, og følg derefter trinnene for at opdatere din konto.

Hvis du vil tilføje eller bekræfte det telefonnummer eller den alternative mailadresse, du bruger til at bekræfte din identitet, skal du følge disse trin:

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Vælg Xbox-indstillinger.
  3. Vælg Onlinesikkerhed på Xbox 360 under Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed.
  4. Vælg enten Et telefonnummer eller En alternativ mailadresse under Hvilke sikkerhedsoplysninger vil du tilføje?.
    • Hvis du bruger et telefonnummer, skal du vælge dit land, tilføje dit telefonnummer eller sms-nummer i det tredje felt oppefra, vælge enten Sms eller Ring under Bekræft telefon via og derefter vælge Næste.
    • Hvis du bruger en alternativ mailadresse, skal du angive mailadressen og derefter vælge Næste.
  5. Indtast den kode, du har modtaget i den sms eller mail, som blev sendt til det angivne nummer eller den angivne mailadresse, vælg Næste, og følg derefter instruktionerne for at bekræfte din identitet.