Log på
Del denne side

Du får fejlen "Din konto er blevet lukket pga. et problem med betalingen", når du logger på

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live:

Din konto er blevet lukket pga. et problem med betalingen

Det kan betyde et af følgende:

• Der er et problem med faktureringsoplysningerne på din Microsoft-konto.
  • Der er et problem med betalingsmåden. Det kan f.eks. være, at din betalingsmåde er udløbet. Og derfor har vi ikke kunnet hæve penge på dit kreditkort eller debetkort.
  • Den automatiske fornyelse er slået til, og din betalingsmåde er udløbet.

Når dette problem opstår, kan du ikke logge på Xbox Live.

Løsning

For at løse problemet skal du tjekke, om dine faktureringsoplysninger er korrekte og opdaterede. Sådan gør du:

1. Gå til AbonnementerMin konto i en browser.
  2. Log på den Microsoft-konto, du vil ændre.
    Bemærk! Hvis du ikke kan huske din mailadresse eller adgangskode til Microsoft-kontoen, skal du se Løsning på problemer med mistet konto og adgangskode.
  3. For Xbox Live skal du vælge det abonnement, du vil gennemse, under Betalt med.
  4. Kontrollér, at de viste oplysninger svarer til de oplysninger, som din bank eller dit kreditkortselskab benytter.

Hvis du skal opdatere dine faktureringsoplysninger online, skal du gå til Opdater dine faktureringsoplysninger online.

Hvis du skal opdatere din betalingsmåde online, skal du gå til Administrer dine betalingsmåder online.