Xbox Live-logonfejl: "Your account has been suspended"

Problem

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live:

Your account has been suspended

Dette kan betyde, at din konto blevet lukket, fordi vi ikke har kunnet trække beløbet til fornyelse af dit medlemskab på dit kreditkort.

Bemærk! Du kan ikke bruge Xbox Live Gold-funktioner, før fornyelsen af dit Xbox Live-medlemskab er betalt.

Løsning

Oplysninger om, hvordan du afhjælper dette problem, finder du i Tilføj eller skift betalingsmetode for et Xbox Live-medlemskab.