Sådan kan du tilføje eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One

Du kan nemt føje din Microsoft-konto til en anden Xbox One-konsol eller føje den til din egen konsol igen, hvis du ved en fejl har slettet den. Du kan også fjerne den fra en anden Xbox One. Brug fremgangsmåden på denne side til at tilføje eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One.

Bemærk! Din Microsoft-konto er den samme for både Xbox 360- og Xbox One-konsollen.

På denne side

Tilføj din Microsoft-konto på en Xbox One-konsol

Du kan tilføje din Microsoft-konto på enhver Xbox One-konsol. Sådan gør du:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Gå helt ned på fanen Log på, og vælg Tilføj og administrer.
  1. Vælg Tilføj ny.
  1. Skriv mailadressen til Microsoft-kontoen, og vælg derefter Enter.

Vigtigt! Du skal ikke vælge Få en ny konto, medmindre det er det, du vil. Hvis du vælger denne mulighed, oprettes der en helt ny Microsoft-konto til dig.

Hvis du har glemt, hvilken mailadresse der er knyttet til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto.

1. Angiv adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg Enter.

Hvis du har glemt adgangskoden, skal du vælge Jeg har glemt min adgangskode.

1. Læs Microsoft-serviceaftalen og erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger, og vælg derefter Jeg accepterer.
  2. Følg vejledningen for at konfigurere dine Login- & sikkerhedsindstillinger, så du kan føje din Microsoft-konto til din Xbox One-konsol.

Fjern en Microsoft-konto fra din Xbox One-konsol

Det er nemt at fjerne en Microsoft-konto fra en Xbox One-konsol. Du behøver ikke logge på kontoen. Sådan gør du:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Fjern konti under Konto.
  5. Vælg den konto, du vil fjerne.
  6. Vælg Fjern for at bekræfte.
  7. Vælg Luk, når du er færdig.

Kan jeg fjerne en Microsoft-konto via fjernadgang?

Hvis du ikke længere har adgang til den Xbox One-konsol, hvor du gemte din Microsoft-konto, kan du ikke fjerne kontoen ved hjælp af fjernadgang. Men du kan ændre din adgangskode, så adgangen til din Microsoft-konto bliver deaktiveret på den anden konsol. Sådan gør du:

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Log om nødvendigt på din Microsoft-konto.
  3. Vælg Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
  4. Vælg Skift adgangskode, og følg instruktionerne.