Sådan kan du tilføje eller fjerne en Xbox-profil på Xbox 360

Du kan nemt tilføje eller fjerne din Xbox-profil på en Xbox 360-konsol. Se trinnene på denne side for at se, hvordan du gør.

Bemærk! Din Xbox-profil er den samme for både Xbox 360- og Xbox One-konsollen.

Tilføj din Xbox-profil på en Xbox 360

Du vil muligvis gerne bruge din Xbox-profil på en vens Xbox 360-konsol til spil for flere spillere, eller du vil tilføje din profil igen, hvis du er kommet til at slette den fra din egen konsol. Du kan også fjerne den fra en anden Xbox 360.

Sådan tilføjer du din Xbox-profil på en Xbox 360-konsol:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Download Profile.

Bemærk! Kan du ikke se Download Profile? Det skyldes, at du er logget på med en anden profil. Tryk på X-knappen på din controller for at logge af, bekræft, og vælg derefter Download Profile.

3. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
Skærmen ‘Download Profile’ vises på din Xbox 360 med indstillingen ‘Download Profile’ fremhævet.
  1. Angiv mailadressen til den Microsoft-konto, der er tilknyttet din Xbox-profil. Hvis du ikke kender den, skal du se Løsning på problemer med mistet konto.
  2. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du har glemt den, skal du nulstille din adgangskode.
  3. Bemærk! Hvis du har en barnekonto, skal en forælder angive sine Microsoft-kontooplysninger for at downloade din Xbox-profil på Xbox 360.

4. Hvis du bruger en ekstern lagerenhed på din konsol, skal du vælge, hvilken lagerenhed du vil gemme din Xbox-profil på. Hvis du ikke bruger en ekstern lagerenhed, startes downloadingen af din Xbox-profil.
  5. Når du har downloadet din Xbox-profil, bliver du spurgt, om konsollen skal huske din adgangskode.
Skærmen ‘Download Profile’ vises på din Xbox 360 med indstillingen ‘Remember Password’ fremhævet.
  • Hvis du vil logge på uden at blive bedt om adgangskoden hver gang, skal du markere Remember Password.

Husk på, at når du vælger denne indstilling, kan alle, der bruger din konsol, logge på som dig og bruge dine kontooplysninger. Dette omfatter eventuelle kreditkortoplysninger, du har gemt.

• Lad feltet ud for Remember Password være tomt, hvis du ønsker at blive bedt om at angive adgangskoden, når du logger på din konto. Det er en god idé, hvis andre i dit hjem har nem adgang til din konsol, eller hvis du har downloadet din Xbox-profil hos en ven.

Vigtigt! Hvis du har downloadet din Xbox-profil til en anden konsol, og du valgte indstillingen Remember Password, kan du fjerne adgangskoden eksternt, så ingen andre kan få adgang til din Xbox-profil på den anden konsol. Du kan få mere at vide i Administrer loginindstillingerne på din Xbox 360-konsol.

Fjern din Xbox-profil fra Xbox 360

Sådan kan du fjerne enhver Xbox-profil fra din Xbox 360-konsol:

1. Gå til settings, og vælg System.
  2. Vælg Storage.

Bemærk! Hvis du ikke har sluttet nogen eksterne lagerenheder til konsollen, skal du vælge Hard Drive. Hvis du bruger eksterne lagerenheder, skal du vælge All Devices.

3. Vælg Profiles.
Indstillingen Profiler er markeret på skærmen Alle enheder.
  1. Vælg den Xbox-profil, du vil slette.
  2. Vælg Delete.
  3. Vælg en af følgende:
    • Delete Profile Only – profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares under Xbox-profilen.
    • Delete Profile and Items – profilen slettes sammen med de gemte spil og gennemførelser, der er tilknyttet profilen.