Del denne side

Skift dit gamerbillede på Xbox 360

Dit gamerbillede er det billede, der vises i din profil, og som dine venner og andre gamere kan se.

På denne side beskrives det, hvordan du ændrer gamerbilledet til din profil via din Xbox 360-konsol.

Sådan ændrer du dit gamerbillede

Sådan ændrer du dit gamerbillede på Xbox 360:

  1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
En finger trykker på den store Guide-knap cirka midt på Xbox-controlleren.
  1. Vælg Xbox Home.
  2. Vælg Settings, og vælg derefter Profile.
  3. Vælg Edit Profile.
  4. Vælg Gamer Picture.
  5. Vælg Change Gamer Picture.
  6. Vælg det ønskede gamerbillede blandt de viste billeder.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Skift dit gamerbillede på Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side