Sådan ændrer du dit gamerbillede på Xbox One

Dit gamerbillede er det billede, der vises i din profil, og som dine venner og andre gamere kan se. Du kan vælge et tilgængeligt gamerbillede eller oprette et brugerdefineret gamerbillede ud fra din avatar.

På denne side beskrives det, hvordan du ændrer gamerbilledet til din Xbox One-profil via din Xbox One-konsol.

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

Sådan ændrer du dit gamerbillede

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Gå til det øverste ikon i guiden, og vælg Se profil.
  3. Vælg Tilpas profil.
  4. Vælg Skift gamerbillede.

Følg fremgangsmåden til at vælge et tilgængeligt gamerbillede eller oprette et gamerbillede ud fra din avatar.