Ændring af dit gamerbillede på Xbox One

Hver profil får et gamerbillede, som er det lille billede, der vises ved siden af dit gamertag. Du kan ændre det, når du har lyst. Eller du kan overføre dit eget brugerdefinerede billede.

Sådan ændrer du dit gamerbillede

1. Tryk på knappen Xbox for at åbne guiden.
  2. Gå til Log på > Min profil.
  3. Vælg Tilpas profil > Skift gamerbillede.
  4. Vælg et gamerbillede.

Sådan uploader du et brugerdefineret billede:

Hvis du vil overføre et brugerdefineret billede, skal du tilslutte en USB-enhed, hvor billedet er på. Du kan også hente et billede fra OneDrive (tilgængeligt i Store under Apps), hvis du har installeret det på din konsol.

Bemærk! Brugerdefinerede billeder er kun tilgængelige for Microsoft-konti til voksne.

1. Tryk på knappen Xbox for at åbne guiden.
  2. Gå til Log på > Min profil.
  3. Vælg Tilpas profil > Skift gamerbillede. (Du skal først vælge Skift til gamerbillede, hvis du erstatter din avatar med et brugerdefineret billede.)
  4. Vælg Upload et brugerdefineret billede, og vælg det, du vil bruge, på din tilsluttede enhed eller på OneDrive.
  5. Vælg Upload.

Det kan tage lidt tid, før dit brugerdefinerede billede vises, når vi skal bekræfte, at det er OK. (Hvis det ikke er OK, gendannes billedet til det sidste gamerbillede eller den sidste avatar, du brugte.)