Sådan ændrer du dit Xbox-gamertag

Du kan nemt ændre dit Xbox-gamertag. Hvis dit gamertag blev oprettet til dig, da du tilmeldte dig Xbox første gange (du valgte det altså ikke selv), kan du ændre det gratis én gang. Yderligere ændringer af dit Xbox-gamertag koster ekstra.

Hvis du oprettede dit eget gamertag ved tilmeldingen og vil ændre det, bliver der opkrævet et gebyr (gebyret varierer efter område og valuta).

Løsninger

Skift dit gamertag i en webbrowser

Sådan gør du:

1. Gå til siden Skift gamertagaccount.xbox.com.
  2. Log på ved hjælp af mailadressen og adgangskoden til den Microsoft-konto, der er knyttet til dit gamertag.
  3. Angiv dit nye gamertag, og vælg derefter Tjek tilgængelighed.
Skærmen
  1. Når du finder et ledigt gamertag, skal du klikke på Tag det.
    Bemærk! Hvis dit gamertag blev oprettet til dig, da du tilmeldte dig Xbox første gange (du valgte det altså ikke selv), kan du ændre det gratis én gang. Yderligere ændringer af dit Xbox-gamertag koster ekstra.
    Hvis du oprettede dit eget gamertag ved tilmeldingen og vil ændre det, bliver der opkrævet et gebyr (gebyret varierer efter område og valuta).

Skift dit gamertag på Xbox One

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Rul til toppen af guiden, og vælg dit gamerbillede.
  3. Markér dit gamerbillede under Log på, og tryk derefter på A-knappen  på din controller.
  4. Vælg Se profil, og vælg derefter Tilpas profil. Vælg dit gamertag for at redigere det.
  5. Du kan vælge et af de forslåede tilgængelige gamertags, eller du kan vælge Lav mit eget, hvis du vil oprette dit eget:
    • Hvis du vil oprette dit eget, skal du skrive det nye gamertag og derefter vælge Enter. Hvis du får meddelelsen "Det valgte gamertag er desværre optaget. Prøv et andet", betyder det, at dette gamertag ikke er tilgængeligt. Du skal derfor oprette et andet.
    • Hvis du vil bruge et gamertag, som Xbox foreslår, men ikke kan lide nogen af de foreslåede, skal du vælge Mere for at se flere gamertagforslag.
  6. Når du er færdig, skal du vælge Tag det og derefter Lyder godt.
  7. Når du kan se dit gamertag, skal du vælge Luk.

Når du har bekræftet dit nye gamertag, vil ændringen blive gennemført på tværs af Xbox, og hvis der er ekstra omkostninger, bliver betalingen opkrævet via den betalingsmåde, der er tilknyttet din Microsoft-konto. Du behøver ikke at fortælle dine venner, at du har ændret dit gamertag – deres vennelister opdateres automatisk.

Skift dit gamertag på Xbox 360

Sådan gør du:

1. Gå til Social på din Xbox 360-konsol, og vælg så Sign In or Out.
Indstillingen
  1. Vælg din profil for at logge på.
En Xbox-profil er valgt i log på-afsnittet på Xbox 360-konsollen.
  1. Rul til settings, og vælg derefter Profile.
Feltet Profile er valgt under fanen settings på Xbox 360-konsollen.
  1. Vælg Edit Profile.
Indstillingen
  1. Vælg Gamertag.
  1. Vælg Enter New Gamertag
  1. Angiv et nyt gamertag (højst 15 tegn), og vælg derefter Done.
Der er skrevet et nyt gamertag i tastaturfeltet i afsnittet

Hvis det gamertag, du angiver, allerede er i brug, vil du blive bedt om at prøve et andet gamertag.

1. Når du har angivet eller valgt et nyt gamertag, skal du klikke på Yes, use this gamertag.

Når du har bekræftet dit nye gamertag, vil ændringen blive gennemført på tværs af Xbox, og hvis der er ekstra omkostninger, bliver betalingen opkrævet via den betalingsmåde, der er tilknyttet din Microsoft-konto. Du behøver ikke at fortælle dine venner, at du har ændret dit gamertag – deres vennelister opdateres automatisk.

Skift dit gamertag i Xbox-appen i Windows 10

Hvis dit gamertag blev oprettet til dig, da du tilmeldte dig Xbox første gange (du valgte det altså ikke selv), kan du ændre det gratis én gang. Yderligere ændringer af dit Xbox-gamertag koster ekstra. Hvis du oprettede dit eget gamertag ved tilmeldingen og vil ændre det, bliver der opkrævet et gebyr (gebyret varierer efter område og valuta).

Hvis du tidligere har ændret dit gamertag, skal du gå til account.xbox.com for at ændre det igen. Betalingen vil blive opkrævet på din konto. Se Skift dit gamertag i en webbrowser.

Hvis du ikke tidligere har ændret dit gamertag, kan du ændre det i Xbox-appen i Windows 10. Sådan gør du:

1. Gå til Xbox-appen i Windows 10, og log på med mailadressen og adgangskoden til den Microsoft-konto, der er knyttet til dit gamertag.
  2. Vælg dit gamerbillede øverst til venstre på skærmen.
Startskærmen i Xbox-appen på Windows 10 viser en oversigt med en brugers gamerbillede.
  1. Vælg Tilpas i banneret øverst på profilsiden.
  1. Vælg Skift gamertag.
  1. Angiv dit foretrukne gamertag, og vælg derefter Tjek tilgængelighed.
Tastaturfeltet
  1. Når du finder et ledigt gamertag, skal du vælg Gør krav på den!.

Når du har bekræftet dit nye gamertag, vises ændringen overalt på Xbox. Du behøver ikke at fortælle dine venner, at du har ændret dit gamertag – deres vennelister opdateres automatisk.