Log på
Del denne side

Sådan skifter du dit Xbox Live-gamertag

Oversigt

Du kan nemt ændre dit Xbox Live-gamertag. Hvis dit gamertag blev oprettet til dig under din første tilmelding til Xbox Live (du valgte altså ikke selv dit gamertag), kan du ændre det gratis én gang. Yderligere ændringer af dit Xbox Live-gamertag koster ekstra.

Løsninger

Skift dit gamertag i en webbrowser

1. Gå til Skift mit gamertag på account.xbox.com i din browser.
  2. Log på ved hjælp af mailadressen og adgangskoden til den Microsoft-konto, der er knyttet til dit gamertag.
  3. Angiv dit nye gamertag, og klik eller tryk på Kontrollér tilgængeligheden.
picture
  1. Når du finder et ledigt gamertag, skal du klikke på Gør krav på den!
    Bemærk! Du kan ændre dit gamertag gratis én gang. Yderligere ændringer af dit Xbox Live-gamertag koster ekstra.

Skift dit gamertag på Xbox One

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

1. Tryk på Xbox-knappen på din Xbox One-controller for at vende tilbage til Home-skærmen.
picture
  1. Vælg din profil ud for Log øverst på Start-skærmen.
  2. Hvis du ikke er logget på, skal du vælge Vælg denne person for at logge på.
  3. Tryk på Menu-knappen, og vælg derefter Indstillinger.
picture
  1. Vælg Om mig.
picture
  1. Vælg Tilpas profil, og vælg derefter Skift gamertag.
picture
  1. Vælg et tilgængeligt gamertag, eller vælg Make my own, hvis du vil oprette dit eget gamertag.
picture
picture
  1. Når du er færdig, skal du vælge Enter og derefter Lyder godt.
picture
  1. Når du kan se dit gamertag, kan du vælge Luk.

Når du har bekræftet dit nye gamertag, vil ændringen blive gennemført på tværs af Xbox Live, og betalingen vil blive opkrævet via den betalingsmåde, der er tilknyttet din Xbox Live-konto. Du behøver ikke at fortælle dine venner, at du har ændret dit gamertag – deres vennelister opdateres automatisk.

Skift dit gamertag på Xbox 360

1. Gå til Social på din Xbox 360-konsol, og vælg så Sign In or Out.
picture
  1. Vælg din profil for at logge på.
picture
  1. Rul til højre til settings, og vælg Profile.
picture
  1. Vælg Edit Profile.
picture
  1. Vælg Gamertag.
picture
  1. Vælg Enter New Gamertag
picture
  1. Angiv et nyt gamertag (højst 15 tegn), og vælg derefter Done.
picture

Hvis det gamertag, du angiver, allerede er i brug, vil du blive bedt om at prøve et andet gamertag.

1. Når du har angivet eller valgt et nyt gamertag, skal du klikke på Yes, use this gamertag.
picture

Når du har bekræftet dit nye gamertag, vil ændringen blive gennemført på tværs af Xbox Live, og betalingen vil blive opkrævet via den betalingsmåde, der er tilknyttet din Xbox Live-konto. Du behøver ikke at fortælle dine venner, at du har ændret dit gamertag – deres vennelister opdateres automatisk.

Skift dit gamertag i Xbox-appen i Windows 10

Du kan ændre dit gamertag gratis én gang. Hvis du ikke tidligere har ændret det, kan du ændre det i Xbox-appen i Windows 10. Hvis du tidligere har ændret det, kan du gå til account.xbox.com og betale for at ændre dit gamertag. Skift dit gamertag i en webbrowser.

1. Gå til Xbox-appen i Windows 10, og log på med mailadressen og adgangskoden til den Microsoft-konto, der er knyttet til dit gamertag.
  2. Vælg dit gamerbillede øverst til venstre på skærmen.
picture
  1. Vælg Tilpas i banneret øverst på profilsiden.
picture
  1. Vælg Skift gamertag.
picture
  1. Angiv dit nye gamertag, og vælg Kontrollér tilgængeligheden.
picture
  1. Når du finder et ledigt gamertag, skal du vælg Gør krav på den!.
    Når du har bekræftet dit nye gamertag, vises ændringen overalt på Xbox. Du behøver ikke at fortælle dine venner, at du har ændret dit gamertag – deres vennelister opdateres automatisk.