Sådan skifter du dit Xbox Live-gamertag på Xbox 360 eller Xbox One

Oversigt

Du kan ændre dit gamertag gratis én gang inden for 30 dage efter oprettelsen. Hvis du vil ændre det, skal du logge på din konto på live.xbox.com, klikke på Min profil, klikke på REDIGER MIN PROFIL og derefter klikke på Skift gamertag.

Hvis der er gået mere end 30 dage, siden du oprettede dit gamertag, kan du udelukkende ændre dit gamertag på din Xbox-konsol mod et gebyr. Følg vejledningen på denne side for gøre det.

Løsninger

Skift dit gamertag på Xbox One

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

1. Tryk på Xbox-knappen på din Xbox One-controller for at vende tilbage til Home-skærmen.
picture
  1. Vælg din profil på skærmen Home.
  2. Vælg My profile.
picture
  1. Vælg Set gamertag.
picture
  1. Vælg et tilgængeligt gamertag, eller vælg Make my own, hvis du vil oprette dit eget gamertag.
picture
picture
  1. Klik på Sounds good, når du er færdig.
picture
  1. Når du kan se dit gamertag, kan du vælge Close.
picture

Når du har bekræftet dit nye gamertag, vil ændringen blive gennemført på tværs af Xbox Live, og betalingen vil blive opkrævet via den betalingsmetode, der er tilknyttet din Xbox Live-konto. Du behøver ikke at fortælle dine venner, at du har ændret dit gamertag – deres venneliste vil automatisk blive opdateret.

Skift dit gamertag på Xbox 360

1. Gå til Social på din Xbox 360-konsol, og vælg så Sign In or Out.
picture
  1. Vælg din profil for at logge på.
picture
  1. Rul til højre til settings, og vælg Profile.
picture
  1. Vælg Edit Profile.
picture
  1. Vælg Gamertag.
picture
  1. Vælg Enter New Gamertag
picture
  1. Angiv et nyt gamertag (højst 15 tegn), og vælg derefter Done.
picture

Hvis det gamertag, du angiver, allerede er i brug, vil du blive bedt om at prøve et andet gamertag.

1. Når du har angivet eller valgt et nyt gamertag, skal du klikke på Yes, use this gamertag.
picture

Når du har bekræftet dit nye gamertag, vil ændringen blive gennemført på tværs af Xbox Live, og betalingen vil blive opkrævet via den betalingsmetode, der er tilknyttet din Xbox Live-konto. Du behøver ikke at fortælle dine venner, at du har ændret dit gamertag – deres venneliste vil automatisk blive opdateret.