Sådan skifter du dit Xbox Live-gamertag på Xbox 360 eller Xbox One

Oversigt

Du kan nemt ændre dit Xbox Live-gamertag. Hvis dit gamertag blev oprettet til dig under din første tilmelding til Xbox Live (du valgte altså ikke selv dit gamertag), kan du ændre det gratis én gang. Yderligere ændringer af dit Xbox Live-gamertag koster ekstra.

Sådan bruger du den gratis ændring af dit automatisk genererede gamertag. Log på din konto på live.xbox.com, klik på Min profil, klik på REDIGER MIN PROFIL og derefter på Skift gamertag.

Løsninger

Skift dit gamertag på Xbox One

Bemærk! Xbox One er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

1. Tryk på Xbox-knappen på din Xbox One-controller for at vende tilbage til Home-skærmen.
picture
  1. Vælg din profil ud for Log øverst på Start-skærmen.
  2. Hvis du ikke er logget på, skal du vælge Vælg denne person for at logge på.
  3. Tryk på Menu-knappen, og vælg derefter Indstillinger.
picture
  1. Vælg Om mig.
picture
  1. Vælg Tilpas profil, og vælg derefter Skift gamertag.
picture
  1. Vælg et tilgængeligt gamertag, eller vælg Make my own, hvis du vil oprette dit eget gamertag.
picture
picture
  1. Når du er færdig, skal du vælge Enter og derefter Lyder godt.
picture
  1. Når du kan se dit gamertag, kan du vælge Luk.

Når du har bekræftet dit nye gamertag, vil ændringen blive gennemført på tværs af Xbox Live, og betalingen vil blive opkrævet via den betalingsmåde, der er tilknyttet din Xbox Live-konto. Du behøver ikke at fortælle dine venner, at du har ændret dit gamertag – deres venneliste vil automatisk blive opdateret.

Skift dit gamertag på Xbox 360

1. Gå til Social på din Xbox 360-konsol, og vælg så Sign In or Out.
picture
  1. Vælg din profil for at logge på.
picture
  1. Rul til højre til settings, og vælg Profile.
picture
  1. Vælg Edit Profile.
picture
  1. Vælg Gamertag.
picture
  1. Vælg Enter New Gamertag
picture
  1. Angiv et nyt gamertag (højst 15 tegn), og vælg derefter Done.
picture

Hvis det gamertag, du angiver, allerede er i brug, vil du blive bedt om at prøve et andet gamertag.

1. Når du har angivet eller valgt et nyt gamertag, skal du klikke på Yes, use this gamertag.
picture

Når du har bekræftet dit nye gamertag, vil ændringen blive gennemført på tværs af Xbox Live, og betalingen vil blive opkrævet via den betalingsmetode, der er tilknyttet din Xbox Live-konto. Du behøver ikke at fortælle dine venner, at du har ændret dit gamertag – deres venneliste vil automatisk blive opdateret.