Opdater din profil på Xbox One

Her er nogle af de mest almindelige ting, du kan gøre i din profil:

• Skift gamerbillede og gamertag
  • Opret eller tilpas din avatar
  • Skift profilfarve
  • Tilføj eller skift din placering og biografi
  • Skift dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger
  • Vis som offline

Sådan kan du se din profil:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg dit gamerbillede, tryk på A-knappen , og vælg derefter Min profil.

Derfra kan du vælge, hvad du vil ændre.

Bemærk! Hvis der blev oprettet et gamertag for dig under den oprindelige konfiguration (dvs. at du ikke selv valgte det), kan du ændre det gratis én gang uden omkostninger. Derefter skal du betale. hver gang du ændrer det.