Fejlmeddelelsen "Your Xbox Live membership information isn't valid" vises, når du forsøger at logge på Xbox Live

Problem

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live:

"Your Xbox Live membership information isn't valid."

Dette kan betyde, at din Xbox Live-profil er blevet beskyttet eksternt eller ændret på Xbox.com. Læs denne side for at finde mulige løsninger.

Løsninger

Prøv følgende løsninger.

• Hvis din Xbox Live-profil er blevet ændret: Hvis din Xbox Live-profil er blevet beskyttet eksternt eller ændret på Xbox.com, kan du løse dette problem ved at downloade din Xbox Live-profil til den Xbox 360-konsol, hvor du forsøger at logge på Xbox Live. Du kan få hjælp til dette i Download, flyt eller slet din Xbox Live-profil.
  • Hvis din Xbox Live-profil ikke er adgangskodebeskyttet: Hvis du ikke har beskyttet din Xbox Live-profil med en adgangskode, kan din Xbox Live-konto være blevet angrebet.