Flyt din Xbox-profil til en anden Xbox 360-konsol ved hjælp af et USB-flashdrev eller en hukommelsesenhed

Der kan være tidspunkter, hvor du ønsker at fjerne din Xbox-profil fra Xbox 360-konsollen og flytte den til en anden Xbox 360-konsol. Du vil måske gerne bruge din profil på en konsol hjemme hos en ven.

Der er to måder, hvorpå du kan flytte din Xbox-profil mellem flere konsoller. Du kan vælge at downloade den til en anden konsol ved at følge vejledningen i Sådan kan du tilføje eller fjerne en Xbox-profil på Xbox 360.

Eller du kan bruge et USB-flashdrev eller en Xbox 360-hukommelsesenhed. På denne side beskrives denne metode, og du kan også finde oplysninger om, hvordan du gendanner din Xbox-profil på din egen konsol, når du er færdig med at spille på en andens konsol. Sådan gør du:

Trin 1: Fjern din Xbox-profil fra din konsol

1. Tilslut et USB-flashdrev eller en Xbox 360-hukommelsesenhed (kun original Xbox 360-konsol) til konsollen.
  2. Gå til settings, og vælg derefter System.
  3. Vælg Storage
  4. Vælg All Devices.
  5. Vælg Profiles, og vælg derefter din Xbox-profil.
  6. Vælg Move.

Bemærk! Denne proces vil fjerne Xbox-profilen permanent fra din konsol. Du kan flytte din profil tilbage til din konsol ved at følge vejledningen i Trin 2.

7. Vælg det USB-flashdrev eller den hukommelsesenhed, du vil flytte din Xbox-profil til.
  8. Når flytningen er gennemført, skal du fjerne USB-flashdrevet eller hukommelsesenheden fra konsollen og flytte enheden til den anden konsol.

Vigtigt! Hvis du flytter din Xbox-profil til en anden konsol, bliver du bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto. Dette krav om adgangskode har til hensigt at beskytte din konto, hvis din lagerenhed mistes eller stjæles. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du beskytter din Xbox-profil med en adgangskode, under Administrer logonindstillingerne på din Xbox 360-konsol.

Trin 2: Flyt din Xbox-profil tilbage til din konsol

Når du er færdig med at spille på din vens konsol, skal du tage USB-flashdrevet eller hukommelsesenheden med dig og sætte enheden i din konsol. Hvis du vil flytte din Xbox-profil tilbage til din harddisk, skal du gå tilbage til settings, vælge System, vælge Storage og derefter følge vejledningen.