Sådan ændrer du en offlineprofil til et gamertag

Oversigt

Hvis du vil konvertere din offlineprofil til et gamertag, skal du tjekke, at du har en Microsoft-konto, som ikke er knyttet til et andet gamertag. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du få mere at vide om, hvordan du opretter én, på siden Administrer din Microsoft-konto.

Skift din offlineprofil til et gamertag

Xbox 360:

1. Log på den profil, du vil konvertere fra en offlineprofil til et gamertag.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter Profile.
  3. Vælg Join Xbox Live.
  4. Angiv dit fornavn.
  5. Skriv mailadressen til din Microsoft-konto.
  6. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto.
  7. Tjek oplysningerne på skærmen.
  8. Tjek dine aktuelle indstillinger.
  9. Gennemse Vilkår for anvendelse.

Xbox One:

Hvis du vil ændre en offlineprofil til et gamertag på Xbox One-konsollen, skal du bruge løsningen Log på Xbox Live på din Xbox One-konsol og derefter vælge Jeg har en Microsoft-konto, men jeg skal oprette et nyt gamertag. Følg vejledningen for at oprette det nye gamertag.

Når du har fuldført trinnene, får du et gamertag. Du kan ændre det gratis én gang. Se Sådan skifter du dit Xbox Live-gamertag på Xbox 360 eller Xbox One for at få flere oplysninger.