Sådan ændrer du en Xbox 360-offlineprofil til et gamertag

Hvis du vil konvertere din offlineprofil til et gamertag, skal du tjekke, at du har en Microsoft-konto, som ikke er knyttet til et andet gamertag. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du få mere at vide om, hvordan du opretter én, i Ofte stillede spørgsmål om administration af din Microsoft-konto.

Skift din offlineprofil til et gamertag

Bemærk! Denne funktion kan ikke benyttes på børnekonti i øjeblikket. Vi arbejder på en løsning. Prøv igen senere.

1. Log på den profil, du vil konvertere fra en offlineprofil til et gamertag.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter Profile.
  3. Vælg Join Xbox Live.
  4. Angiv dit fornavn.
  5. Skriv mailadressen til din Microsoft-konto.
  6. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto.
  7. Tjek oplysningerne på skærmen.
  8. Tjek dine aktuelle indstillinger.
  9. Læs Vilkår for anvendelse, og vælg derefter Create account.

Bemærk! Når du følger disse trin, bliver gamerscoren fra din offlineprofil overført til din Xbox Live-profil.