Sådan ændrer du en offlineprofil til et gamertag

Oversigt

Hvis du vil konvertere din offlineprofil til et gamertag, skal du kontrollere, at du har en Microsoft-konto, som ikke er knyttet til et andet gamertag. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du få mere at vide om, hvordan du opretter én, på siden Administrer din Microsoft-konto.

Skift din offlineprofil til et gamertag

1. Log på den profil, du vil konvertere fra en offlineprofil til et gamertag.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter Profile
  3. Vælg Join Xbox Live.
  4. Angiv dit fornavn.
  5. Angiv din Microsoft-konto.
  6. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto.
  7. Tjek oplysningerne på skærmen.
  8. Tjek dine aktuelle indstillinger.
  9. Gennemse Vilkår for anvendelse.

Når du har fuldført trinnene, får du et gamertag. Du kan ændre det gratis én gang ved at følge trinnene på siden Sådan ændrer du dit Xbox Live-gamertag.