Sådan kan du bruge din Xbox-profil på en anden Xbox

Spil hvor som helst

Den nyeste version af Xbox-konsolsoftwaren gør det nemt for dig at bruge din Xbox Live-profil (gamertag) på flere konsoller. Du kan f.eks. bruge din profil på en konsol hjemme hos en ven eller på en anden konsol, hvis du har flere.

Brug din profil på flere konsoller

Der er to måder at bruge en profil på flere konsoller på:

1. Download din profil fra Xbox Live (anbefales).
  2. Flyt din profil til en anden konsol ved hjælp af en bærbar lagerenhed, f.eks. et flashdrev eller en hukommelsesenhed.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du downloader eller flytter din profil, under Administrer gamertag og profil.

Profilforbedringer og ændringer

picture

Den nyeste software indeholder følgende profilforbedringer og ændringer:

• Du kan downloade din Xbox Live-profil til flere konsoller. Men du kan kun logge på én profil ad gangen. Se Administrer gamertag og profil.
  • Din profil opdateres automatisk på konsollen og på Xbox Live. Det sker, når du logger på eller af din profil.
  • For at beskytte din konto kan du vælge, at adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives på alle konsoller. Du kan finde flere oplysninger om dette under Beskyt din Xbox Live-profil med en adgangskode.
  • Hvis du brugte en anden konsol, sidste gang du loggede på din profil, får du vist en notifikation om dette, når du logger på. Se Der blev sidst logget på en anden konsol med dit gamertag.
  • Det tager betydeligt mindre tid at downloade din profil.

Beskyt din profil med adgangskode

Da profiler nemt kan bruges på flere konsoller, har vi tilføjet adgangskodebeskyttelse for at hjælpe dig med at beskytte din Xbox Live-konto så godt som muligt. Når en profil er adgangskodebeskyttet, skal andre kende adgangskoden til den pågældende Microsoft-konto for at logge på profilen.

Bemærk! Hvis du har glemt logonoplysningerne til din Microsoft-konto, skal du gå til Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du vil ændre dine kontooplysninger, kan du se Administrer din Microsoft-konto.

Profil, som er downloadet fra Xbox Live

Når du har downloadet din Xbox Live-profil på en konsol, kan du få konsollen til at huske din adgangskode. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du beskytter din adgangskode, under Beskyt din Xbox Live-profil med en adgangskode.

Profil flyttet med en bærbar lagerenhed

Hvis du flytter din Xbox Live-profil til et USB-flashdrev eller en hukommelsesenhed, bliver du bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på din profil på den bærbare lagerenhed. Tidligere versioner af konsolsoftwaren krævede ikke brug af Microsoft-konto. Kravet om adgangskode er permanent, og det beskytter din konto, hvis din lagerenhed bliver stjålet, eller hvis du på anden vis mister den.