Sådan kan du bruge din Xbox-profil på en anden Xbox

Spil hvor som helst

Den nyeste version af Xbox-konsolsoftwaren gør det nemt for dig at bruge din Xbox Live-profil (gamertag) på flere konsoller (f.eks. hos en ven eller på en anden konsol hjemme hos dig selv).

Brug din profil på flere konsoller

Der er to måder at bruge en profil på flere konsoller på:

1. Download din profil fra Xbox Live (anbefales)
  2. Flyt din profil til en anden konsol ved hjælp af en bærbar lagerenhed (flashdrev eller hukommelsesenhed)

Du kan finde oplysninger om, hvordan du downloader eller flytter din profil, under Download, flyt eller slet din Xbox Live-profil.

Profilforbedringer og ændringer

Nyeste konsolsoftware
picture

Den nyeste software indeholder følgende profilforbedringer og ændringer:

• Du kan downloade din Xbox Live-profil til flere konsoller. Men du kan kun logge på én profil ad gangen.
  • Din profil opdateres automatisk på konsollen og på Xbox Live, når du logger på eller af din profil.
  • For at beskytte din konto kan du vælge, at adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives på enhver konsol, du logger på. Du kan finde flere oplysninger under Beskyt din Xbox Live-profil med en adgangskode.
  • Hvis du brugte en anden konsol, sidste gang du loggede på din profil, får du vist en besked om dette, når du logger på. Du kan finde flere oplysninger under Der blev sidst logget på en anden konsol med dit gamertag.
  • Det tager væsentligt mindre tid at downloade din profil (blev kaldt "gendanne" i tidligere versioner af konsolsoftwaren).

Beskyt din profil med adgangskode

Da profiler nemt kan bruges på flere konsoller, har vi tilføjet adgangskodebeskyttelse for at hjælpe dig med at beskytte din Xbox Live-konto så godt som muligt. Når en profil er adgangskodebeskyttet, skal andre kende adgangskoden til den pågældende Microsoft-konto for at logge på profilen.

Bemærk! Hvis du har glemt brugernavnet eller adgangskoden til din Microsoft-konto, kan du få hjælp under Find din Microsoft-konto eller -adgangskode. Hvis du ønsker at ændre dine kontooplysninger, kan du se Administrer din Microsoft-konto.

Profil, som er downloadet fra Xbox Live

Når du har downloadet din Xbox Live-profil på en konsol, bliver du spurgt, om du ønsker, at konsollen skal huske din adgangskode. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kræver eller ikke kræver angivelse af en adgangskode, under Beskyt din Xbox Live-profil med en adgangskode.

Profil flyttet med en bærbar lagerenhed

Hvis du flytter din Xbox Live-profil til et USB-flashdrev eller en hukommelsesenhed, bliver du altid bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på din profil (på den bærbare lagerenhed). Tidligere versioner af konsolsoftwaren krævede ikke brug af Microsoft-konto. Kravet om adgangskode kan ikke ændres, og formålet med dette er at beskytte din konto, hvis din lagerenhed bliver stjålet, eller hvis du på anden vis mister den.