Sådan kan du bruge din Xbox-profil på en anden Xbox

Det er nemt at bruge din Xbox Live-profil på flere konsoller. Du kan f.eks. bruge din Xbox-profil på en konsol hjemme hos en ven eller på en anden konsol hjemme, hvis du har flere.

Flyt din Xbox-profil fra en konsol til en anden

Inden du kan bruge din Xbox-profil på en anden konsol, skal du enten downloade den til en anden konsol fra Xbox Live-tjenesten eller fra en bærbar lagerenhed, f.eks. et USB-flashdrev eller en hukommelsesenhed.

Bemærk!

• Du kan downloade din Xbox Live-profil til flere konsoller. Men du kan kun logge på én profil ad gangen.
  • Din Xbox-profil opdateres automatisk på konsollen og på Xbox Live. Det sker, når du logger på eller af din profil.
  • Hvis du brugte en anden konsol, sidste gang du loggede på din profil, får du vist en notifikation om dette, når du logger på. Se meddelelsen "Der blev sidst logget på en anden konsol med dit gamertag".

Download din Xbox-profil fra Xbox Live-tjenesten (anbefales)

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du downloader din Xbox-profil fra Xbox Live-tjenesten igen i et af følgende emner.

Download din Xbox-profil til en bærbar lagerenhed, f.eks. et USB-flashdrev eller en hukommelsesenhed.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du downloader din Xbox-profil til en bærbar lagerenhed, f.eks. et USB-flashdrev eller en hukommelsesenhed, i Flyt din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol ved hjælp af et USB-flashdrev eller en hukommelsesenhed.

Bemærk!

• Denne metode kan ikke bruges på Xbox One-konsollen.
  • Hvis du flytter din Xbox-profil til et USB-flashdrev eller en hukommelsesenhed, bliver du bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på din profil på den bærbare lagerenhed. Kravet om adgangskode er permanent, og det beskytter din konto, hvis din lagerenhed bliver stjålet, eller hvis du på anden vis mister den.