Log på en anden Xbox One-konsol

Du kan nemt få adgang til dit spil og dine konsoldata, der er gemt i skyen, fra en anden Xbox One-konsol. Du skal bare logge på. Sådan gør du:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på.
  3. Rul ned, og vælg din konto for at logge på.
  4. Når du er logget på, skal du rulle til venstre fra Start for at åbne guiden.
  5. Vælg Tilføj ny.
  6. Skriv den mailadresse eller det telefonnummer, du bruger til at logge på din Microsoft-konto.
  7. Angiv adgangskoden. Hvis du har glemt den, skal du vælge Jeg har glemt min adgangskode og derefter følge instruktionerne for at gendanne din konto.
  8. Læs erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger, og vælg derefter Næste.
  9. Vælg dine Login- og sikkerhedsindstillinger.
    Bemærk! Hvis dette ikke er din konsol, kan du vælge Luk ned for at kræve en adgangskode til login. Så er der ikke andre, der kan få adgang til din konto, hvis du vælger at beholde den på denne konsol til senere brug.
  10. Tjek, hvordan du ser ud på Xbox, og vælg derefter Næste.
  11. Vælg din farve, og vælg derefter Næste.
    Bemærk! Den præference, du i øjeblikket bruger hjemme, vises med et markeret felt.
  12. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at gå tilbage til startskærmen.

Hvis du ikke har gemt din adgangskode på konsollen, kan du blot logge af, når du er færdig med at spille. Næste gang du vil bruge denne konsol, skal du logge på med legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du ikke regner med at skulle bruge denne konsol igen, kan du fjerne din profil ved at følge fremgangsmåden i Fjern en konto fra en Xbox One-konsol.