Sådan ændrer du den mailadresse til den Microsoft-konto, der er tilknyttet Xbox Live

Oversigt

Denne side beskriver, hvordan du kan ændre den Microsoft-konto, der er tilknyttet dit Xbox Live-gamertag. Den beskriver også, hvordan du løser fejlen "The Microsoft account you're switching to is already linked to another Xbox account".

Emner

Skift den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag

Sådan gør du:

1. Log på Xbox Live ved hjælp af dit gamertag.
  2. Gå til settings, og vælg Account.
  1. Rul til højre til Your Information, og vælg Account Security.
  2. Vælg Microsoft account.
  3. Gør et af følgende:
    • Hvis du allerede har en anden Microsoft-konto, skal du vælge Yes.
    • Hvis du ikke har en anden Microsoft-konto, skal du gå til accounts.live.com og klikke på Sign up. Efter du har oprettet endnu en konfiguration af en Microsoft-konto, skal du vælge Yes og fortsætte til næste trin.
  4. Angiv adgangskoden til den Microsoft-konto, der aktuelt er knyttet til dit gamertag, og vælg Sign in.
  5. Angiv mailadressen og adgangskoden til den nye Microsoft-konto, du vil knytte til dit gamertag, og vælg derefter Sign in.
  6. Vælg Ja, skift og skift for at ændre den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-konto.
  7. Vælg Update Contact Information for at opdatere kontaktoplysningerne, eller vælg Done for at afslutte.

Afhjælp fejlen "The Microsoft account you're switching to is already linked to another Xbox account"

Hvis du forsøger at skifte dit Xbox Live-gamertag (eller Xbox Music-tag) fra én Microsoft-konto til en anden Microsoft-konto, der allerede er knyttet til et andet Xbox Live-gamertag, vises denne fejlmeddelelse:

The Microsoft account you're switching to is already linked to another Xbox account.

I dette tilfælde kan du først skifte gamertag, når du har fjernet det eksisterende gamertag fra den Microsoft-konto, som du vil bruge. Sådan gør du:

1. Her er nogle eksempler på mulige scenarier:
    • Gamertag A er knyttet til Microsoft-konto 1.
    • Gamertag B er knyttet til Microsoft-konto 2.
    I dette tilfælde er dit gamertag Gamertag B, og du vil skifte til Microsoft-konto 1.
  2. Opret en ny Microsoft-konto på accounts.live.com . Du skal kun bruge denne konto som en midlertidig løsning til at flytte dine gamertags.
    Eksempel:
    • Gamertag A er knyttet til Microsoft-konto 1.
    • Gamertag B er knyttet til Microsoft-konto 2.
    • Microsoft-konto 3 er ledig.
  3. Skift det gamertag, der er knyttet til den Microsoft-konto, du vil bruge, til den Microsoft-konto, som du oprettede i trin 3.
    • Microsoft-konto 1 er nu ledig.
    • Gamertag B forbliver knyttet til Microsoft-konto 2.
    • Gamertag A er nu knyttet til Microsoft-konto 3.
  4. Skift dit gamertag til den Microsoft-konto, som du vil bruge.
    Eksempel:
    • Gamertag B er nu knyttet til Microsoft-konto 1.
    • Microsoft-konto 2 er nu ledig.
    • Gamertag A forbliver knyttet til Microsoft-konto 3.
  5. Du skal vente 30 dage, før gamertag-skiftet mellem de to oprindelige Microsoft-konti er gennemført. Efter 30 dage skal du skifte Gamertag A fra Microsoft-konto 3 til Microsoft-konto 2.
    • Gamertag B forbliver knyttet til Microsoft-konto 1.
    • Gamertag A er nu knyttet til Microsoft-konto 2.
    • Microsoft-konto 3 er nu ledig.
  6. Opsig den Microsoft-konto, som du oprettede i trin 2.
    Eksempel:
    • Gamertag B er nu knyttet til Microsoft-konto 1.
    • Gamertag A forbliver knyttet til Microsoft-konto 3.
    • Microsoft-konto 3 er opsagt.

Bemærk!

• Når du skifter til en ny Microsoft-konto, bliver de penge, der er på din oprindelige Microsoft-konto, ikke overført til din nye Microsoft-konto.
  • Du kan kun flytte et gamertag til en anden Microsoft-konto én gang inden for en periode på 30 dage.
    • Dette omfatter nye gamertags, der hentes fra Xbox Live.
    • Hvis du prøver at flytte et gamertag, inden der er gået 30 dage fra den seneste flytning, vises denne fejlmeddelelse:
      Sorry, we can't change your Microsoft account right now.
  • Hvis du vil ændre den Microsoft-konto, der er knyttet til en barnekonto, skal du angive Microsoft-kontooplysninger for den voksenkonto, der har forældrekontrollen.
  • Du kan vælge, om du vil kræve angivelse af adgangskoden til din Microsoft-konto for at logge på Xbox Live. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du gør dette, i Beskyt din Xbox Live-profil med adgangskode.