Log på
Del denne side

Flyt din Xbox Live-profil til en anden Microsoft-konto på Xbox 360

På denne side beskrives det, hvordan du flytter din Xbox Live-profil – med gamertag, achievements (gennemførelser), indhold osv. – til en anden Microsoft-konto via din Xbox 360-konsol.

Bemærk!

• Denne proces kan ikke bruges på Xbox One i øjeblikket. Den kan kun udføres på en Xbox 360-konsol.
  • Hvis et barns Xbox-profil skal flyttes til en ny Microsoft-konto, skal en af barnets forældre give samtykke til det.

Emner

Betingelser, der skal være opfyldt, før du kan flytte din Xbox Live-profil

Din nuværende Microsoft-konto:

• De penge, der er tilbage på din nuværende Microsoft-konto, bliver ikke flyttet sammen med dit gamertag. Du skal bruge pengene på kontoen, inden du kan flytte dit gamertag.
  • Dit gamertag er ikke blevet oprettet eller ændret inden for de seneste 30 dage. Hvis du prøver at flytte et gamertag, inden der er gået 30 dage fra den dato, hvor du oprettede eller ændrede det, vises fejlmeddelelsen "Sorry, we can't change your Microsoft account right now".
  • Dit gamertag er ikke blevet flyttet inden for de seneste 30 dage. Hvis du prøver at flytte et gamertag, inden der er gået 30 dage fra den seneste flytning, vises fejlmeddelelsen "Sorry, we can't change your Microsoft account right now".
  • Der kan være knyttet et Xbox Live- eller Xbox Music-abonnement til din nuværende Microsoft-konto, men ikke andre abonnementer (som f.eks. Office 365). Log på account.microsoft.com for at se, om det er tilfældet.
  • Der er kun knyttet én faktureringskonto til din nuværende Microsoft-konto. Hvis du har foretaget køb i mere end et land, har abonnementer som f.eks. Office 365 eller har købt en app via Windows Store, så har du muligvis flere faktureringskonti. Gå til account.microsoft.com for at finde ud af det.

Den Microsoft-konto, du vil flytte profilen til:

• Den konto, som profilen skal flyttes til, må ikke være tilknyttet nogen af følgende ting:
    • En Xbox Live-profil
    • Et gamertag
    • En faktureringskonto eller et abonnement
    • Et Office 365-abonnement
    • Betalt OneDrive-lagerplads
    • Tidligere køb fra Windows Store
    • Et andet ikke-Xbox-abonnement

Bemærk! Det er ikke muligt at flette dit gamertag med en anden eksisterende Microsoft-konto, hvor der har været et abonnement. Du kan bedst flytte dit gamertag ved at oprette en ny Microsoft-konto.

Opret en ny Microsoft-konto (hvis det er nødvendigt)

Hvis du ikke allerede har den Microsoft-konto, som dit gamertag skal overføres til, skal du gå til account.live.com og klikke på Tilmeld dig nu. Hvis du er logget på en eksisterende Microsoft-konto, skal du først logge af. Følg vejledningen for at oprette en ny konto.

Flyt din Xbox-profil til en anden Microsoft-konto på Xbox 360

Hvis både din nuværende Microsoft-konto og den Microsoft-konto, som din profil og dit gamertag skal flyttes til, opfylder de betingelser, der er angivet ovenfor, kan du flytte din Xbox-profil og dit gamertag på følgende måde:

1. Log på din profil på din Xbox 360-konsol.
  2. Gå til settings, og vælg Account.
  3. Rul til højre til Your Information, og vælg Account Security.
  4. Vælg Change Microsoft account, og vælg derefter Yes.
  5. Angiv adgangskoden til den Microsoft-konto, der aktuelt er knyttet til dit gamertag, og vælg derefter Log på.
  6. Angiv mailadressen og adgangskoden til den nye Microsoft-konto, du vil knytte til dit gamertag, og vælg derefter Sign in.
  7. Vælg Yes, change for at fortsætte.
  8. Vælg Update Contact Information for at opdatere kontaktoplysningerne, eller vælg Done for at afslutte.

Løs det problem, der giver fejlkode 8014013 og fejlmeddelelsen "The Microsoft account you're switching to is already linked to another Xbox account"

Hvis fejlkode 8014013 vises, når du forsøger at flytte dit gamertag til en anden Microsoft-konto, betyder det, at der allerede er knyttet en Xbox-profil og et gamertag til denne konto. Du kan se, hvordan du fjerner denne Microsoft-konto, i Fejl 80154013: "This Microsoft account already has an Xbox membership."

Bemærk! For at kunne løse dette problem skal du bruge en anden Microsoft-konto end din nuværende konto. Det betyder, at du muligvis er nødt til at oprette en ny Microsoft-konto.