Skift profil på Xbox One eller Xbox 360

Bemærk! På denne side kan du få hjælp til at logge på og af dine konsoller med dit eksisterende gamertag. Hvis du vil ændre dit gamertag, skal du se Sådan ændrer du dit Xbox-gamertag.

Hvis du har flere Xbox-profiler, kan du skifte mellem profilerne ved at udføre nogle få nemme trin. Hvis du ikke kan huske kontooplysningerne, skal du logge på din Xbox-profil og se Løsning på problemer med mistet konto for at finde den mailadresse, du bruger til din Xbox-profil, og Løsning på problemer med mistet adgangskode for at gendanne og nulstille adgangskoden til din konto.

Skift din profil på Xbox One

Hvis du har flere profiler gemt på din Xbox One-konsol, kan du skifte mellem profilerne fra startskærmen:

1. Rul til venstre på Start for at åbne guiden.
  2. Vælg den profil, du vil skifte til.
  3. Vælg Log på.
Loginpanelet, der indeholder en liste med kontonavne og gamerbilleder, vises på siden af Xbox-startskærmen.
  1. Skriv om nødvendigt adgangskoden for at logge på Microsoft-kontoen til den nye profil.

Skift din profil på Xbox 360

1. Gå til Social på din Xbox 360-konsol, og vælg så Sign In or Out.
Feltet
  1. Vælg din profil for at logge på.
  2. Vælg Continue, og log derefter på den Microsoft-konto, der er knyttet til den nye profil.