Brug en adgangskode, og styr adgangen til Xbox Live

Oversigt

Du kan administrere adgangen til din Xbox Live-konto ved at angive en adgangskode eller ved at kræve, at adgangskoden til din Microsoft-konto angives, når der logges på din profil. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kræver, at adgangskoden til din Microsoft-konto angives ved logon, under Beskyt din Xbox Live-profil med en adgangskode.

Angiv en adgangskode

Du kan bruge en adgangskode – en bestemt rækkefølge af knapper på din controller – til at styre adgangen til din Xbox Live-konto. Når adgangskoden er indstillet, skal alle, der vil bruge din profil, angive adgangskoden, før de logger på Xbox Live.

1. Gå til Settings, vælg Account, og vælg Account Security.
  2. Vælg Pass Code.
  3. Angiv en fireknaps-kode på controlleren ved at trykke på X, Y, udløserne, kantknapperne og navigationstasten.
  4. Angiv koden igen for at bekræfte den.

Når du nu logger på med dit Xbox Live-gamertag, vil du blive bedt om at angive din Xbox Live-adgangskode.

Hvis du vil ændre eller nulstille adgangskoden, skal du gentage disse trin. Du skal indtaste den originale adgangskode, før du kan ændre den.

Jeg har glemt adgangskoden til min Xbox Live-konto

Hvis du har glemt adgangskoden til din Xbox Live-konto, skal du downloade din profil fra Xbox Live.

Forældrekontrol og onlinesikkerhed

Xbox 360-konsollen og Xbox Live tilbyder en lang række indstillinger for familie- og onlinesikkerhed til din konsol og dine Xbox Live-konti.

Nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du ændrer adgangskoden til din Microsoft-konto, og om, hvad du skal gøre, hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, under Administrer din Microsoft-konto.