Fejlmeddelelsen "Der er en anden bruger på denne enhed, der bruger denne Microsoft-konto, så du kan ikke tilføje den her" på Xbox One

Du får følgende fejlmeddelelse, når du prøver at tilføje din Microsoft-konto på en Xbox One-konsol:

<Ditnavn@mail.dk> findes allerede

Der er en anden bruger på denne enhed, der bruger denne Microsoft-konto, så du kan ikke tilføje den her

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Kontrollér, om din konto allerede findes på konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på.
  3. Rul for at finde dit gamertag.
  4. Vælg Log på under dit gamertag.

Løsning 2: Fjern din profil, og download den igen

Hvis du stadig ikke kan logge på din konto, skal du fjerne den fra konsollen og derefter tilføje den igen.

Trin 1: Fjern din konto fra konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Fjern konti under Konto.
  5. Vælg din konto, og bekræft, at den skal fjernes.

Trin 2: Genstart din Xbox One-konsol

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Genstart konsol under Konto.

Trin 3: Føj din konto til konsollen igen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på.
  3. Vælg Tilføj og administrer.
  4. Vælg Tilføj ny.
  5. Skriv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto.
  6. Følg vejledningen på skærmene for at tilpasse dine indstillinger.