Log på
Del denne side

Jeg kan ikke se siden Min konto på Xbox.com

På siden Min konto på Xbox.com anvendes der en ny teknologi, som gør det nemmere at navigere på siden og bruge din konto. Hvis du ikke kan se siden Min konto, skal du muligvis opgradere din internetbrowser eller operativsystemet.

Løsning 1: Tjek, at du bruger en kompatibel browser

De nyeste versioner af Firefox, Chrome og Internet Explorer kan alle uden problemer bruges med siden Min Konto. Hvis du bruger en af disse browsere, skal du sikre dig, at du bruger den nyeste version.

Bemærk! Siden Min konto ses bedst med den nyeste version af Internet Explorer.

Chrome og Firefox burde automatisk blive opdateret til den nyeste version, medmindre du har slået automatisk opdatering fra. Hvis denne funktion er slået fra, kan du se, hvordan du slår den til, i vejledningen til browseren.

Løsning 2: Tjek, at du bruger et understøttet operativsystem

Følgende pc-operativsystemer understøtter siden Min konto:

• Windows 7
  • Windows 8
  • Mac OS X Lion
  • Mac OS X Mountain Lion
  • Mac OS X Snow Leopard

Løsning 3: Gennemse dine transaktioner på account.microsoft.com

Hvis din browser ikke er kompatibel, eller hvis dit operativsystem ikke understøttes, gør det ikke så meget. Du kan også se dine Xbox-transaktioner på account.microsoft.com.