Opdater din internetbrowser for at bruge Min konto på Xbox.com

Oversigt

På siden Min konto på Xbox.com anvendes der en ny teknologi, som skal gøre det nemmere at navigere på siden og bruge din konto.

Bemærk! Alle funktionerne på Min konto kan også benyttes på din konsol.

Problem

Hvis du ikke kan se siden Min konto, er problemet muligvis den kombination af operativsystem og browser, som du anvender.

Løsninger

Benyt følgende fremgangsmåde for at løse problemet, så du kan bruge siden Min konto:

1. Tjek, om dit operativsystem står på listen over understøttede operativsystemer.
  2. Tjek, om din browser står på listen over understøttede browsere.
    1. Chrome og Firefox burde automatisk blive opdateret til den nyeste version, medmindre du har slået automatisk opdatering fra. Hvis denne funktion er slået fra, kan du se, hvordan du slår den til, i vejledningen til browseren.
    2. Hvis du har Internet Explorer, skal du gå til Download Internet Explorer. Hvis din browser skal opdateres, er der et link på siden til det sted, hvor du kan downloade den nyeste version.

Understøttede browsere og operativsystemer

Understøttede browsere

Du skal have en opdateret browser for at bruge siden Min konto. De nyeste versioner af Firefox, Chrome og Internet Explorer kan alle bruges uden problemer.

Disse browsere understøtter også CORS (Cross-Origin Resource Sharing ), der beskytter mod scripting på tværs af websteder. CORS understøttes af alle browsere, der er baseret på følgende layoutprogrammer:

• Gecko 1.9.1 (Firefox 3.5, SeaMonkey 2.0, Camino 2.1) og nyere.
  • WebKit (usikkerhed om første version, Safari 4 og nyere, Google Chrome 3 og nyere, muligvis også tidligere versioner).
  • MSHTML/Trident 6.0 (Internet Explorer 10) har indbygget understøttelse. MSHTML/Trident 4.0 og 5.0 (Internet Explorer 8 og 9) giver delvis understøttelse via XDomainRequest-objektet.
  • Presto-baserede browsere (Opera) har implementeret CORS fra og med Opera 12.00 og Opera Mobile 12. Dette gælder dog ikke for Opera Mini.

Understøttede operativsystemer

Følgende operativsystemer understøttes af siden Min konto:

• Windows 7
  • Windows 8
  • Mac OS X Lion
  • Mac OS X Mountain Lion
  • Mac OS X Snow Leopard