Jeg kan ikke se siden Min konto på Xbox.com

På siden Min konto på Xbox.com anvendes der en ny teknologi, som gør det nemmere at navigere på siden og bruge din konto. Hvis du ikke kan se siden Min konto, er din internetbrowser eller operativsystemet muligvis ikke kompatibelt med siden.

Løsning 1: Tjek, at du bruger en kompatibel browser

De nyeste versioner af Firefox, Chrome og Internet Explorer kan alle uden problemer bruges med siden Min Konto. Hvis du bruger en af disse browsere, skal du sikre dig, at du bruger den nyeste version.

Chrome og Firefox burde automatisk blive opdateret til den nyeste version, medmindre du har slået automatisk opdatering fra. Hvis denne funktion er slået fra, kan du se, hvordan du slår den til, i vejledningen til browseren.

• Hvis du bruger Internet Explorer, kan du sikre dig, at du anvender den nyeste version, ved at gå ind på siden Downloads for Internet Explorer. Hvis din browser skal opdateres, er der et link på siden til det sted, hvor du kan downloade den nyeste version.

Løsning 2: Tjek, at du bruger et understøttet operativsystem

Følgende operativsystemer understøttes af Min konto:

• Windows 7
  • Windows 8
  • Mac OS X Lion
  • Mac OS X Mountain Lion
  • Mac OS X Snow Leopard

Løsning 3: Gennemse dine transaktioner på commerce.microsoft.com

Hvis du ikke kan opdatere browseren eller operativsystemet, kan du også se dine Xbox-transaktioner på commerce.microsoft.com.