Opsig din Microsoft-konto

Hvad er en "Microsoft-konto"?

Din Microsoft-konto (der tidligere blev kaldt et "Windows Live ID") er den mailadresse og adgangskode, du bruger, når du logger på Microsoft-tjenester, f.eks. Xbox Live og Xbox Music. Da du oprettede en Xbox Live- eller Xbox Music-konto, knyttede du din konto til en Microsoft-konto. (Hvis du ikke allerede havde en konto, blev du bedt om at oprette en). Du bruger denne Microsoft-konto til at administrere din Xbox Live- eller Xbox Music-konto og hente din Xbox Live-profil.

Opsig din Microsoft-konto

Sådan gør du:

1. Gå til accounts.live.com, og log på din Microsoft-konto med den mailadresse og adgangskode, der er knyttet til kontoen.
  2. Klik på Oversigt. Følgende skærm vises:
picture
  1. Klik på Luk konto. Følgende skærm vises:
picture
  1. Klik på OK.