Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.

Sådan lukker du din Microsoft-konto

QuickLink

Når du vil lukke din konto, skal du først logge på din Microsoft-konto.

Her er, hvad du behøver at vide, når du skal lukke din Microsoft-konto

Vi er kede af, at du forlader os, og vi vil være sikre på, at du ved alt det, du har brug for, inden du lukker din Microsoft-konto.

  • Du har 60 dage til at skifte mening, efter du har lukket din konto. Efter 60 dage fjerner Microsoft din konto permanent, og du mister adgangen til alle de tjenester, der kræver, at mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives ved logon. Dette omfatter alt indhold, spil, apps eller OneDrive-indhold, som du skal logge på Xbox Live for at få adgang til.
  • Når du lukker din Microsoft-konto, bliver de abonnementer, der er knyttet til den, ikke annulleret.
  • Hvis du lukker din Microsoft-konto, kan du ikke logge på din Xbox-konsol – heller ikke selvom du tidligere har gemt din mailadresse og adgangskode på konsollen.
  • Når du lukker din Microsoft-konto, kan du ikke længere administrere forældrekontrollen for dit barns konto.
    Du kan vælge at:

Bemærk! Familiekonti kan kun benyttes på Xbox One-konsollen, hvis du har oprettet familier på familysafety.microsoft.com for at kunne administrere dit barns brug af internettet.

Inden du lukker din konto

  1. Opsig alle aktive abonnementer. Hvis du ikke opsiger dem, vil du fortsat blive faktureret for dem.

    Gør følgende for at opsige dine Xbox Live- og Xbox Music-abonnementer:

    1. Log på øverst på en xbox.com-side.
    2. Klik eller tryk derefter på Min konto under kontonavnet øverst på en xbox.com-side.
    3. Vælg Abonnementer.
    4. Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
    5. Klik på Annuller automatisk betaling.
    6. Klik på Fortsæt.
    7. Udfyld et kort spørgeskema.
    8. Klik på Gå til din konto.
      Bemærk! Alle køb er bindende og kan ikke refunderes, som det er angivet i Vilkår for anvendelse for Xbox Live. Når du annullerer automatisk betaling, vil dit abonnement fortsætte i 60 dage, uanset hvor meget tid der er tilbage af abonnementsperioden. På dag 61 bliver abonnementet lukket.
  2. De fleste (men ikke alle) af dine andre abonnementer kan fjernes på commerce.microsoft.com. Hvis du ikke kan se denne mulighed for de tjenester, du bruger, skal du kontakte de pågældende tjenester direkte.
  3. Brug de penge, der står på din konto. Du kan miste de penge, du har fra et Microsoft- eller Xbox-gavekort, når du lukker din konto. Tjek din saldo.

Sådan lukker du din konto

Når du har håndteret dine abonnementer og saldoer, skal du benytte fremgangsmåden nedenfor.

  1. Gå til accounts.live.com, og log på med din Microsoft-konto. Du skal bruge den mailadresse og adgangskode, der er knyttet til din konto, for at kunne gøre det.
picture
  1. Klik eller tryk på Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Du skal muligvis bekræfte, at du er kontoindehaveren, ved at modtage og angive en sikkerhedskode.
  2. Vælg Administrer avanceret sikkerhed.
picture
  1. Rul ned til Luk din konto nederst på siden.
  2. Gennemse de handlinger, som det anbefales, at du udfører, inden du lukker din konto. Vælg Næste.
  3. Markér afkrydsningsfelterne for at bekræfte, at du har læst hvert enkelt emne.
  4. Klik på Markér konto til lukning. Dette bekræfter, at du har forstået, at du om 60 dage mister adgangen til alle de websteder, tjenester og data, der er knyttet til din Microsoft-konto.
picture

Har du skiftet mening om lukningen af din Microsoft-konto?

Hvis du skifter mening inden for 60 dage, skal du blot gå tilbage til account.live.com og logge på med din mailadresse og adgangskode. Du bliver bedt om at hente og angive en sikkerhedskode, så vi ved, at det er dig (og kun dig), vi åbner kontoen for.

Læg mærke til følgende:

  • Du får dit abonnement igen med den tid, der er tilbage af abonnementsperioden, men du får ikke den tid tilbage, som er gået, mens kontoen har været lukket.
  • Hvis du har slået automatisk fornyelse fra for dit Xbox Live- eller Xbox Music-abonnement, skal du slå den til igen.
  • Hvis du har opsagt et abonnement, eller hvis abonnementsperioden er udløbet, er du nødt til at købe abonnementet igen.
  • Din Xbox-profil og de spil, musiknumre og videoer, der er knyttet til den, vil være tilgængelige, næste gang du logger på din konsol.

Bemærk! Efter 60 dage bliver din Microsoft-konto slettet permanent, og du vil ikke kunne genåbne kontoen.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan lukker du din Microsoft-konto", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?