Sådan lukker du din Microsoft-konto

Luk din Microsoft-konto Når du vil lukke din konto, skal du først logge på din Microsoft-konto.

Her er, hvad du behøver at vide, når du skal lukke din Microsoft-konto

Vi er kede af, at du forlader os, og vi vil være sikre på, at du ved alt det, du har brug for, inden du lukker din Microsoft-konto.

• Du har 60 dage til at skifte mening, efter du har lukket din konto. Efter 60 dage fjerner Microsoft din konto permanent, og du mister derefter adgangen til alle de tjenester, der kræver, at mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives ved logon. Dette omfatter alt indhold, spil, apps og OneDrive-indhold, som du skal logge på Xbox Live for at få adgang til.
  • Når du lukker din Microsoft-konto, bliver de abonnementer, der er knyttet til den, ikke annulleret.
  • Hvis du lukker din Microsoft-konto, kan du ikke logge på din Xbox-konsol – heller ikke selvom du tidligere har gemt din mailadresse og adgangskode på konsollen.
  • Når du lukker din Microsoft-konto, kan du ikke længere administrere forældrekontrollen for dit barns konto.
    Det kan vælge disse muligheder:

Før du lukker din konto, skal du opsige alle abonnementer og bruge de penge, der står på kontoen

Hvis du ikke opsiger dem, vil du fortsat blive faktureret for dem. Sådan kan du opsige dem:

1. Log på account.microsoft.com. Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  2. Vælg Tjenester og abonnementer.
  3. Gå til Abonnementer, og vælg Annuller ud for de abonnementer, du vil opsige, og følg instruktionerne for at opsige abonnementerne.
  4. Vælg Annuller.
    Bemærk! Alle køb er bindende og kan ikke refunderes, som det er angivet i Vilkår for anvendelse for Xbox Live. Når du annullerer automatisk betaling, vil dit abonnement fortsætte i 60 dage, uanset hvor meget tid der er tilbage af abonnementsperioden. På dag 61 bliver abonnementet lukket.

Brug de penge, der står på din konto. Du kan miste de penge, du har fra et Microsoft- eller Xbox-gavekort, når du lukker din konto. Tjek din saldo.

Sådan lukker du din konto

Når du har håndteret dine abonnementer og saldoer, skal du gøre følgende:

1. Log på account.microsoft.com. Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  2. Vælg Sikkerhed, og vælg derefter Flere sikkerhedsindstillinger. Du modtager muligvis en sikkerhedskode på din telefon eller via mail. Denne kode skal du bruge til at bekræfte, at du er kontoindehaveren. Hvis du får en kode, skal du angive den på kontowebsiden.
  3. Vælg Flere sikkerhedsindstillinger.
  4. Rul ned til bunden af siden, og vælg Luk min konto.
  5. Gennemse de handlinger, som det anbefales, at du udfører, inden du lukker din konto. Vælg derefter Næste.
  6. Markér afkrydsningsfelterne for at bekræfte, at du har læst og forstået hvert enkelt emne.
  7. Vælg Markér konto til lukning nederst på siden. Dette bekræfter, at du har forstået, at du om 60 dage mister adgangen til alle de websteder, tjenester og data, der er knyttet til din Microsoft-konto.

Har du skiftet mening om lukningen af din Microsoft-konto?

Hvis du skifter mening inden for 60 dage, skal du blot gå tilbage til account.microsoft.com og logge på med din mailadresse og adgangskode. Du bliver bedt om at angive en sikkerhedskode, som vi sender til dig på telefon eller mail. På den måde ved vi, at vi åbner en konto for dig og kun dig.

Læg mærke til følgende:

• Den tid, der måtte være tilbage af abonnementsperioden, er tilgængelig for dig, men du får ikke den tid tilbage, som er gået, mens kontoen har været lukket.
  • Hvis du har slået automatisk fornyelse fra for dit Xbox Live- eller Xbox Groove Musik-abonnement, skal du slå den til igen.
  • Hvis du har opsagt et abonnement, eller hvis abonnementsperioden er udløbet, er du nødt til at købe abonnementet igen.
  • Din Xbox-profil og de spil, musiknumre og videoer, der er knyttet til den, vil være tilgængelige, næste gang du logger på din konsol.

Bemærk! Efter 60 dage bliver din Microsoft-konto slettet permanent, og du vil ikke kunne genåbne kontoen.