Kan ikke logge automatisk på Xbox One med Kinect efter ændring af mailadresse til Microsoft-konto

Denne side beskriver, hvad du skal gøre, hvis du ikke længere kan logge automatisk på din Xbox-konsol med Kinect og i stedet bliver bedt om at bruge controlleren, efter at du har ændret dit primære alias (din mailadresse) til din Microsoft-konto.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Det kan tage op til 48 timer, før de ændringer, du foretager i forbindelse med dit primære alias, er gennemført på alle Microsoft-tjenester, men det går som regel meget hurtigere. Du bliver nødt til at bruge controlleren, indtil oplysningerne er blevet opdateret. Hvis du stadig bliver bedt om at angive din adgangskode efter 48 timer, skal du prøve næste løsning.

Løsning 2: Hvis du stadig ikke kan logge på efter 48 timer uden at angive din adgangskode, skal du fjerne din profil fra konsollen og tilføje den igen:

1. Tryk på knappen Menu på controlleren.
  1. Vælg Settings.
    Bemærk! Du kan sige "Xbox, go to settings" (Xbox, gå til indstillinger) fra en hvilken som helst skærm, men du skal bruge en controller til at navigere, når du er på skærmen Settings.
  2. Vælg Sign-in, security & passkey.
  3. Vælg Remove me from this Xbox, og bekræft dit valg ved at vælge Remove my account.
  4. Gå tilbage til Home-skærmen, og vælg pileikonet ved siden af Sign-in i øverste venstre hjørne af skærmen.
  5. Vælg Add new.
  6. Log på med den nye mailadresse og adgangskode til din Microsoft-konto.