Kan ikke logge automatisk på Xbox One med Kinect efter ændring af mailadresse til Microsoft-konto

Denne side beskriver, hvad du skal gøre, hvis du ikke længere kan logge automatisk på din Xbox-konsol med Kinect og i stedet bliver bedt om at bruge controlleren, efter at du har ændret dit primære alias (din mailadresse) til din Microsoft-konto.

Løsning

Det kan tage op til 24 timer, før de ændringer, du foretager i forbindelse med dit primære alias, er gennemført på tværs af alle Microsoft-tjenester, men det går som regel meget hurtigere. Indtil oplysningerne er blevet opdateret, kan du enten:

• Bruge din controller til at logge på manuelt eller
  • Fjerne din Microsoft-konto fra din konsol og tilføje den igen. Dette burde løse problemet.

Fjern din konto fra konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Fjern konti under Konto.
  5. Vælg din konto, og bekræft, at den skal fjernes.