Sådan ændrer du den mailadresse, der er knyttet til din Microsoft-konto

Skift mailadressen til din Microsoft-konto Log på din Microsoft-konto for at ændre den mailadresse, der er knyttet til din konto.

Det kan ske, at du vil ændre den mailadresse (også kaldet kontoalias), du bruger til at logge på din Microsoft-konto. Det kan f.eks. være i følgende situationer:

• Du har skiftet mailudbyder.
  • Du har ændret dit navn eller den måde, du vil tiltales på.
  • Du vil bruge en mailadresse, som er nemmere at huske.
  • Du foretrækker at bruge dit telefonnummer til at logge på (en mulighed på Xbox One, Xbox.com og account.microsoft.com).

Følg instruktionerne på denne side for at ændre den mailadresse eller det telefonnummer, som du bruger til at logge på din Microsoft-konto.

Vigtigt! Inden du går i gang, skal du sikre dig, at du kender den mailadresse og adgangskode, som du brugte til at oprette din Microsoft-konto. Hvis du ikke kender dem, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Sådan ændrer du den mailadresse eller det telefonnummer, du bruger til at logge på din Microsoft-konto online

Trin 1: Tilføj en ny mailadresse eller et nyt telefonnummer

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Vælg Dine oplysninger øverst på siden.
  3. Vælg Administrer, hvordan du logger på Microsoft.
  4. Du kan blive bedt om at skrive din adgangskode igen eller skrive en kode, vi sender til mailadressen eller telefonnummeret, der er angivet på din konto som sikkerhedsoplysninger. På denne måde kan vi sikre os, at anmodningen kommer fra dig.
  5. Vælg enten Tilføj mail eller Tilføj telefonnummer.

Bemærk! Hvis du ser meddelelsen "Af sikkerhedsmæssige årsager skal du bekræfte dit primære alias, før du kan tilføje en anden alias" nederst på siden, skal du enten kontrollere din aktuelle primære alias eller vælg Omdøb. Hvis du vælger Omdøb, skal du gå til afsnittet "Sådan omdøbes en ikke-bekræftet primær alias"

6. Hvis du har valgt Tilføj mail, skal du udføre disse trin. Ellers skal du gå til trin 7 for at tilføje et telefonnummer.
    1. Hvis du vil oprette en ny mailadresse, som du vil bruge, skal du vælge Opret en ny mailadresse, og tilføj den som et alias. Følg derefter instruktionerne.
    2. Hvis du vil bruge en mailadresse, der ikke er en Microsoft-mailadresse, (f.eks. en mailadresse på @gmail.com eller @yahoo.com), skal du vælge Tilføj en eksisterende mailadresse som et Microsoft-kontoalias. Klik derefter på Tilføj alias.
      • Når du tilføjer en eksisterende mailadresse, skal du bekræfte, at du ejer denne konto. Klik på Bekræft til højre for det alias, du har tilføjet, så sender vi en meddelelse til denne mailadresse for at få en bekræftelse.
      • Når du modtager bekræftelsesmailen, skal du klikke på linket for at bekræfte, at du ejer kontoen.
      • Bemærk! Mailadressen, som du angiver, må ikke allerede være i brug som et Microsoft-kontoalias.
  7. Hvis du har valgt Tilføj telefonnummer, skal du udføre disse trin:
    1. Vælg dit land/område på listen.
    2. Skriv det telefonnummer, du vil bruge, og vælg derefter Næste.
    3. Når du tilføjer et nyt telefonnummer, sender vi en sms til dette nummer for at få det bekræftet. Skriv koden fra sms'en, og vælg derefter Næste.

Trin 2: Angiv den nye mailadresse som dit primære alias

Når du har tilføjet den nye mailadresse, skal du angive den som dit primære alias, så den vises, når du logger på enheder og tjenester. Sådan gør du:

På siden Administrer dine kontoaliasser skal du vælge Benyt som primær under Kontoalias for den mailadresse, du vil bruge som den primære.

Bemærk! Det er kun mailadresser, der kan bruges som primært alias.

Trin 3: Fjern den gamle mailadresse, som du ikke længere vil bruge til at logge på med

Bemærk! Hvis du vælger at fjerne et alias, der bruger et Microsoft-domæne som f.eks. @hotmail.com, @outlook.com eller @live.com, så vil det alias blive fuldstændigt slettet og vil ikke kunne bruges til at logge på nogen Microsoft-tjenester.

Hvis du vil fjerne den mailadresse, du ikke længere bruger til at logge på din konto, skal du vælge Fjern ud for den på siden Administrer dine kontoaliasser og derefter følge den angivne vejledning.

Vigtigt Fjern ikke denne mailadresse, hvis du stadig vi bruge den til at sende og modtage mails.

Sådan omdøbes et ikke-bekræftet primært alias

1. Hvis du ikke har været i stand til at bekræfte dit primære alias, skal du vælge Omdøb ud for det primære alias på siden Administrer, hvordan du logger på Microsoft.
  2. Vælg enten Brug et eksisterende alias eller Brug et andet alias.
    1. Hvis du har et bekræftet alias, som du vil gøre primært, skal du vælge Brug et eksisterende alias og vælge den ønskede mailadresse fra menuen. Ellers skal du gå til trin 4 for at tilføje eller oprette en ny.
  3. Hvis du vælger Brug et andet alias, skal du følge disse trin:
    1. Hvis du vil oprette en ny mailadresse, som du vil bruge, skal du vælge Opret en ny mailadresse som dit primære alias, og klik derefter på Omdøb primært alias.
    2. Hvis du vil bruge en mailadresse, der ikke er en Microsoft-mailadresse, (f.eks. en mailadresse på @gmail.com eller @yahoo.com), skal du vælge Brug en eksisterende mailadresse som dit primære alias og derefter klikke på Omdøb primært alias.
      • Når du tilføjer en eksisterende mailadresse, føres du til siden Bekræft din mail for at bekræfte, at du ejer den konto. Vi sender en meddelelse med en sikkerhedskode til denne mailadresse for at få bekræftelse.
      • Når du modtager bekræftelsesmailen, skal du skrive sikkerhedskoden i feltet og klikke på Bekræft for at bekræfte, at du ejer kontoen.
      • Bemærk! Mailadressen, som du angiver, må ikke allerede være i brug som et Microsoft-kontoalias.
  4. Hvis koden er korrekt, vises beskeden "Du har ændret navnet på dit primære alias". Dit tidligere ikke-bekræftede primære alias udskiftes desuden med den nye adresse på siden Administrer, hvordan du logger på Microsoft.

Bemærk! Det kan tage op til 48 timer, før ændringen af din mailadresse er implementeret på alle Microsoft-tjenester. Hvis du logger på din Microsoft-konto på en Xbox One-konsol ved hjælp af Kinect-sensoren, kan du midlertidigt blive bedt om at logge på manuelt med en controller. Hvis du bliver bedt om manuelt at logge på efter 2 dage, skal du prøve at fjerne din konto fra konsollen og derefter tilføje den igen.

Du kan bruge alle de mailadresser eller telefonnumre, du har angivet som et alias, til at logge på. For at gøre det sværere at bryde ind på din konto skal du deaktivere de aliasser, som du ikke vil bruge til at logge på, under loginindstillingerne.