Sådan ændrer du den mailadresse, der er knyttet til din Microsoft-konto

Skift mailadressen til din Microsoft-konto Log på din Microsoft-konto for at ændre den mailadresse, der er knyttet til din konto.

Det kan ske, at du vil ændre den mailadresse (også kaldet kontoalias), du bruger til at logge på din Microsoft-konto. Det kan f.eks. være i følgende situationer:

• Du har skiftet mailudbyder.
  • Du har ændret dit navn eller den måde, du vil tiltales på.
  • Du vil bruge en mailadresse, som er nemmere at huske.
  • Du foretrækker at bruge dit telefonnummer til at logge på (en mulighed på Xbox One, Xbox.com og account.microsoft.com).

Følg instruktionerne på denne side for at ændre den mailadresse eller det telefonnummer, som du bruger til at logge på din Microsoft-konto.

Vigtigt! Inden du går i gang, skal du sikre dig, at du kender den mailadresse og adgangskode, som du brugte til at oprette din Microsoft-konto. Hvis du ikke kender dem, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Sådan ændrer du den mailadresse eller det telefonnummer, du bruger til at logge på din Microsoft-konto online

Trin 1: Tilføj en ny mailadresse eller et nyt telefonnummer

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Vælg Dine oplysninger øverst på siden.
  3. Vælg Administrer din mail eller dit telefonnummer til logon.
  4. Du bliver muligvis bedt om at skrive en kode, som vi sender til den mailadresse eller det telefonnummer, der er angivet på din konto som sikkerhedsoplysninger. På denne måde kan vi sikre os, at anmodningen kommer fra dig.
  5. Vælg enten Tilføj mail eller Tilføj telefonnummer.
  6. Hvis du har valgt Tilføj mail, skal du udføre disse trin. Ellers skal du gå til trin 7 for at tilføje et telefonnummer.
    1. Hvis du vil oprette en ny mailadresse, som du vil bruge, skal du vælge Opret en ny mailadresse, og tilføj den som et alias. Følg derefter instruktionerne.
    2. Hvis du vil bruge en mailadresse, der ikke er en Microsoft-mailadresse (f.eks. en mailadresse på @gmail.com eller @yahoo.com), skal du vælge Tilføj en eksisterende mailadresse som et Microsoft-kontoalias. Klik derefter på Tilføj alias.
      • Når du tilføjer en eksisterende mailadresse, skal du bekræfte, at du ejer denne konto. Klik på Bekræft til højre for det alias, du har tilføjet, så sender vi en meddelelse til denne mailadresse for at få en bekræftelse.
      • Når du modtager bekræftelsesmailen, skal du klikke på linket for at bekræfte, at du ejer kontoen.
      • Bemærk! Mailadressen, som du angiver, må ikke allerede være i brug som et Microsoft-kontoalias.
  1. Hvis du har valgt Tilføj telefonnummer, skal du udføre disse trin:
    1. Vælg dit land/område på listen.
    2. Skriv det telefonnummer, du vil bruge, og vælg derefter Næste.
    3. Når du tilføjer et nyt telefonnummer, sender vi en sms til dette nummer for at få det bekræftet. Skriv koden fra sms'en, og vælg derefter Næste.

Trin 2: Angiv den nye mailadresse som dit primære alias

Når du har tilføjet den nye mailadresse, skal du angive den som dit primære alias, så den vises, når du logger på enheder og tjenester. Sådan gør du:

På siden Administrer dine kontoaliasser skal du vælge Benyt som primær under Kontoalias for den mailadresse, du vil bruge som den primære.

Bemærk! Det er kun en mailadresse, der kan bruges som primært alias.

Trin 3: Fjern den gamle mailadresse, som du ikke længere vil bruge

Hvis du vil fjerne en mailadresse, som du ikke længere bruger, skal du vælge Fjern ud for dette alias på siden Administrer dine kontoaliasser og derefter følge instruktionerne.

Bemærk! Det kan tage op til 48 timer, før ændringen af din mailadresse er implementeret på alle Microsoft-tjenester. Hvis du logger på din Microsoft-konto på en Xbox One-konsol ved hjælp af Kinect-sensoren, kan du midlertidigt blive bedt om at logge på manuelt med en controller. Hvis du efter to dage stadig bliver bedt om at logge på manuelt, skal du prøve at fjerne din profil fra konsollen og derefter tilføje den igen. (Det kan du få hjælp til i Gamertag og profil: Administrer profil – support).

Du kan bruge alle de mailadresser eller telefonnumre, du har angivet som et alias, til at logge på. For at gøre det sværere at bryde ind på din konto skal du deaktivere de aliasser, som du ikke vil bruge til at logge på, under logonindstillingerne.