Skift adgangskoden til din Microsoft-konto

Hvad er en "Microsoft-konto"?

Din Microsoft-konto er den mailadresse og adgangskode, du bruger, når du logger på forskellige Microsoft-tjenester, f.eks. Xbox Live og Xbox Music. Da du oprettede en Xbox Live- eller Xbox Music-konto, knyttede du din konto til en Microsoft-konto. (Hvis du ikke allerede havde en konto, blev du bedt om at oprette en). Du bruger denne Microsoft-konto til at administrere din Xbox Live- eller Xbox Music-konto og hente din Xbox Live-profil.

Skift adgangskoden til din Microsoft-konto

Du kan ændre adgangskoden til din Microsoft-konto fra din computer eller din Xbox 360-konsol

•  Skift adgangskoden til din Microsoft-konto fra din computer
Sådan gør du:

1. Gå til accounts.live.com, og log på din Microsoft-konto med den mailadresse og adgangskode, der er knyttet til kontoen.
  2. Klik på Sikkerhed og adgangskode. Følgende skærm vises:
    picture
    1. Klik på Skift din adgangskode. Følgende skærm vises:
    picture
    1. Gør følgende:
      1. Skriv din nuværende adgangskode i feltet Nuværende adgangskode.
      2. Skriv den nye adgangskode, som du vil bruge, i feltet Ny adgangskode.
      3. Skriv den adgangskode, som du oprettede på forrige trin, i feltet Angiv adgangskoden igen.
    2. Klik på Gem.

•   Skift adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360-konsol
    Sådan gør du:
    Bemærk! Du skal have forbindelse til Xbox Live og have din nuværende adgangskode klar.

1. Log på Xbox Live ved hjælp af dit gamertag.
    2. Gå til Settings, og vælg Account.
    3. Rul til højre til Your Information, og vælg Account Security.
    picture
    1. Vælg Change Password.
    2. Angiv din nuværende adgangskode, angiv den nye adgangskode (to gange), og vælg derefter Change Now. Hvis du vil gemme adgangskoden, så du kan bruge den til at logge på andre Microsoft-tjenester, skal du vælge Ja, når du bliver bedt om det.