Skift adgangskoden til din Microsoft-konto

QuickLink

Log på din Microsoft-konto for at ændre din adgangskode.

Oversigt

Din Microsoft-konto er den mailadresse og adgangskode, du bruger, når du logger på forskellige Microsoft-tjenester, f.eks. Xbox Live og Xbox Music. Da du oprettede en Xbox Live- eller Xbox Music-konto, knyttede du din konto til en Microsoft-konto.

Du kan ændre adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360-konsol eller fra en anden enhed med internetadgang, f.eks. en computer eller tablet.

Du skal kende din nuværende adgangskode for at nulstille den. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du genskabe den online.

Bemærk! Muligheden for at ændre din adgangskode er i øjeblikket tilgængelig på Xbox 360-konsollen, men ikke på Xbox One-konsollen.

Løsninger

Skift adgangskoden til din Microsoft-konto fra en enhed med forbindelse til internettet

Sådan skifter du adgangskoden til din Microsoft-konto fra en enhed med internetadgang, f.eks. en computer eller tablet:

1. Log på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  2. Gå til Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger fra startsiden, og vælg derefter Skift adgangskode m.m..
picture

Du kan blive bedt om at bekræfte, at du ejer kontoen. Det gør du ved at angive en sikkerhedskode online. Du modtager koden via sms eller mail.

1. Vælg Skift din adgangskode under Adgangskode. Følg instruktionerne, og klik derefter på Gem.
picture

Når du har foretaget ændringen, modtager du en notifikation på den mailadresse eller det telefonnummer, som du i øjeblikket bruger som sikkerhedsoplysning. Dette er en forholdsregel, der beskytter dig, hvis ændringen er foretaget af en anden person. Hvis det er tilfældet, kan du annullere ændringen ved at følge instruktionerne i notifikationen.

Skift adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360-konsol

Her kan du se, hvordan du ændrer adgangskoden fra din Xbox 360-konsol. Før du går i gang, skal du sikre dig, at du har forbindelse til Xbox Live. Du skal desuden have din nuværende adgangskode ved hånden.

1. Log på Xbox Live ved hjælp af dit gamertag.
  2. Gå til settings, og vælg Account.
picture
  1. Rul til højre til Your Information, og vælg Account Security.
picture
  1. Vælg Change Password.
picture
  1. Angiv din nuværende adgangskode, angiv den nye adgangskode to gange, og vælg derefter Change Now. Hvis du vil gemme adgangskoden, så du kan bruge den til at logge på andre Microsoft-tjenester, skal du vælge Yes, når du bliver bedt om det.