Skift adgangskoden til din Microsoft-konto

Skift din adgangskode Log på din Microsoft-konto for at ændre din adgangskode.

Oversigt

Du kan ændre adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360-konsol eller fra en browser på en anden enhed med internetadgang, f.eks. en computer eller tablet. Der kan opstå situationer, hvor du vil ændre din adgangskode, f.eks. disse:

• Du tror, at en anden person bruger din konto.
  • Der er et brud på sikkerheden hos en onlineforhandler, som du handler med, og du mener, at du har brugt den samme adgangskode på din Microsoft-konto.
  • Det er længe siden, du har ændret din adgangskode, så du vil gøre det for at være på den sikre side.

Ændringen af din adgangskode foregår på en lidt anden måde, end når du skal nulstille en adgangskode, du har glemt. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du gendanne den online ved at bekræfte din identitet ved hjælp af andre oplysninger.

Bemærk! Muligheden for at ændre din adgangskode er i øjeblikket tilgængelig på Xbox 360-konsollen, men ikke på Xbox One-konsollen.

Skift adgangskoden til din Microsoft-konto via en webbrowser

Sådan kan du ændre adgangskoden til din Microsoft-konto via en webbrowser:

1. Log på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  2. Vælg Skift adgangskode på siden Start under dit profilfoto og din mailadresse.
  3. Du kan blive bedt om at bekræfte, at du ejer kontoen. Det gør du ved at angive en sikkerhedskode på websiden. Du modtager koden via sms eller mail.
  4. Angiv din nuværende adgangskode.
  5. Opret en ny adgangskode, og bekræft den.
  6. Vælg Gem.

Når du har foretaget ændringen, modtager du en notifikation på den mailadresse eller det telefonnummer, som du i øjeblikket bruger som "sikkerhedsoplysning". Dette er en forholdsregel, der beskytter dig, hvis ændringen er foretaget af en anden person. Hvis det er tilfældet, kan du annullere ændringen ved at følge instruktionerne i notifikationen.

Skift adgangskoden til din Microsoft-konto fra din Xbox 360-konsol

Her kan du se, hvordan du ændrer adgangskoden fra din Xbox 360-konsol. Før du går i gang, skal du sikre dig, at du har forbindelse til Xbox Live. Du skal desuden have din nuværende adgangskode ved hånden.

1. Log på med dit Xbox Live-aktiverede gamertag.
  2. Rul til højre til settings, og vælg Account.
  3. Rul til højre til Your Information, og vælg Account Security.
  4. Vælg Change Password.
  5. Angiv din nuværende adgangskode, angiv den nye adgangskode to gange, og vælg derefter Change Now.
  6. Hvis du vil gemme adgangskoden, så du kan bruge den til at logge på andre Microsoft-tjenester, skal du vælge Yes, når du bliver bedt om det.